ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.10.2018 | 01:20

Θαρρος

Και ομως το θάρρος ανταμείβεται.Προς όλους τους άντρες,ακόμη και να μην είστε εμφανίσιμοι, τολμηστε!Οι περισσότερες κοπέλες τουλάχιστον θα το εκτιμήσουν αυτο! Εννοείται κόβετε φάτσες πριν πλησιάσετε. Είναι σπάνιο και αντρικό. Πάντα ευγενικοί και με χαμόγελο.
12
 
 
 
 
σχόλια
Εκτος πραγματικοτητας η εξομολογηση, αλλα δεν εισαι ανδρας οποτε τοσα ξερεις τοσα λες. Ευτυχως βλεπω απο τα σχολια αλλα και απο την πραγματικοτητα πως κανεις δεν ψαρωνει πια με τετοια.
Κάποιος που σου αρέσει διστάζει να σε προσεγγίσει. Αφορμώμενη από αυτό έγραψες την εξομολόγηση.Γενικεύεις όμως κι είναι πολύ άσχημο ενώ ξέρουμε πως τα πράγματα δεν είναι έτσι.Κοίτα να τα βρεις και να αλληλοπροσεγγιστείτε με αυτόν που σε ενδιαφέρει κι άσε τις γενικεύσεις και τα:Προς όλους τους άντρες,ακόμη και να μην είστε εμφανίσιμοι, τολμηστε! Πηγή: www.lifo.grΠιο άκυρο πράγμα από την παραπάνω προτροπή σου δεν έχω ξαναματαδιαβάσει.
Το αληθινό νόημα της εξομολόγησης είναι το εξής: Φλερτάρετέ μας να μπορούμε να έχουμε επιλογές να σας φτύνουμε. Και μην ξεχνάτε: όσοι πιστέψετε αυτές τις μπαρούφες, ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ! Εννοούν κάποιους άλλους που έχουν ιδανικά πλάσει στο μυαλό τους!
Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Ο Σ !Το έπιασες απόλυτα το αληθινό νόημα της εξομολόγησης.Αυτό είναι. Απλώς κάποιοι δεν διαβάζουν τα ψιλά γράμματα, το δεύτερο επίπεδο, το κείμενο που κρύβεται πίσω και την πατάνε.Κορυφαίο το σχόλιό σου.
Προτρέπεις εμάς να έχουμε θάρρος στις ερωτικές μας σχέσεις. Εσύ έχεις δείξει ποτέ θάρρος απέναντι σε έναν άντρα; Δυστυχώς πολλές γυναίκες μέχρι σήμερα έχετε μείνει στον μεσαίωνα και θέλετε τον άντρα αποκλειστικά κυνηγό να σας κυνηγάει σαν αγριογούρουνα. Κι άντε να το κάνουμε. Μετά περνάτε σε άλλο λέβελ. Στο λέβελ της ξεφτίλας. Τι πέφτουλας κι αγαμ.τος είναι αυτός κοκ. Ευτυχώς βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις. Ανοιχτόμυαλες γυναίκες με τσαγανό, πυγμή και ευγένεια.
Βρε Διογένη, αν δεν τολμήσεις πως θα σου έρθει; Ουρανοκατέβατη και θεόσταλτη; Εννοείται ότι ρισκάρεις να φας και τα μούτρα σου, αλλά αν δεν τολμήσεις χάνεις και την ευκαιρία να κερδίσεις.
Ναι ρε Διογένη καλά τους τα λες. Αγόρια καθίστε, καλα είστε. Πετάξτε τον αετό σας, πάρτε και ενα ζευγάρι τσαρούχια και πεστε την για ύπνο. Δε βαριέστε. Καλη είναι και η χούφτα.
Scroll to top icon