ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.11.2018 | 08:35

Μοναξιά

Είμαι αρκετό καιρό μόνη. Δυστυχώς δυσκολεύομαι να βρω κάποιον που να κουμπώνουμε σεξουαλικά. Έχω πάρα πολλά άτομα στην παρέα μου και στον χώρο εργασίας μου που είναι ανοιχτοί άνθρωποι σε συζητήσεις, χαμογελαστοί με χιούμορ. Όμως για κάποιον λόγο δεν μπορώ να δω κανέναν σεξουαλικά παρ'όλες τις αρκετές προτάσεις που είχα τα τελευταία δύο χρόνια. Είμαι αρκετά εμφάνιση κοπέλα και είναι δύσκολο να βρω κάτι αντίστοιχο και αμοιβαίο. Δεν θέλω να συμβιβαστώ με κάτι που σίγουρα δεν θα μου βγει. Από την άλλη όμως τα χρόνια περνάνε και χάνουμε στιγμές στην πιο αποδοτική ηλικία του ανθρώπου σεξουαλικά. Δεν ξέρω αν υπάρχουν κοπέλες που βιώνουν το ίδιο. Είναι απλή η σκέψη μου που με απασχολεί καιρό και ήθελα να την μοιραστώ ανώνυμα.
2
 
 
 
 
σχόλια
Ορισμένες παρατηρήσεις, μιας κι έχεις ανοιχτά σχόλια. "Δεν μπορώ να δω κανέναν σεξουαλικά".Από τους συναδέλφους στη δουλειά; Γιατί εξ ορισμού είναι μια μικρή, μικρότατη ομάδα ατόμων. Υπάρχουν τόσοι άνθρωποι εκεί έξω, όλους τους έχεις απορρίψει;Αν δεν μπορείς να δεις κανέναν σεξουαλικά, είναι πρόβλημα και χρήζει βοήθειας από ειδικό. "είναι δύσκολο να βρω κάτι αντίστοιχο κι αμοιβαίο";Γιατί; Δηλαδή μας λες δεν υπάρχουν εξίσου εμφανίσιμοι άντρες που να σου κάνουν προτάσεις; Κάπως περίεργο μου φαίνεται. Μόνο οι ασχημούληδες στην πέφτουν; (μαγκιά τους, εν τω μεταξύ)Και γιατί δεν κάνεις εσύ, τότε; Τι περιμένεις; Κι η ματαίωση είναι μέρος της διαδικασίας της ενηλικίωσης. Επίσης τι θα πει "δεν κουμπώνουμε σεξουαλικά"; Αφού δεν έχετε κάνει σεξ, πώς ξέρεις ότι δεν κουμπώνετε; Αυτό που λες είναι ότι δεν σε έλκουν να κάνετε κάτι σεξουαλικά, όχι ότι δεν κουμπώνετε. Έχει σημασία, για την δική σου πνευματική ηρεμία, να χρησιμοποιείς την σωστή εννοιοδότηση των λέξεων, αλλιώς μπερδεύεσαι κι αποπροσανατολίζεσαι πελαγοδρομώντας.
Scroll to top icon