ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.11.2018 | 16:00

Είμαι μόνος και δε βρίσκω

Είμαι μόνος μου εδώ και πολύ καιρό. Δεν μου λείπει τίποτε, απλά υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα: στον κοινωνικό μου κύκλο και τον εργασιακό μου χώρο δεν υπάρχει κάποια γυναίκα αντίστοιχης εμφάνισης και μόρφωσης με μένα, και επειδή θέλω κάτι αντάξιο, δυσκολεύομαι πολύ να συμβιβαστώ.Μάλλον θα πρέπει να ψαχτώ εκτός των γνωστών και των συναδέλφων αν και πάλι δύσκολο το βλέπω.
3
 
 
 
 
σχόλια
Είναι δύσκολο να βρει κανείς όλο το πακέτο ( αντίστοιχη μόρφωση και εμφάνιση ). Την εμφάνιση την καταλαβαίνω. Όλοι και όλες θέλουμε ένα ταίρι που να μας αρέσει εμφανισιακά και να μας ελκύει και σεξουαλικά. Αντιστοίχου επιπέδου όμως μόρφωσης το θεωρώ κάπως ρηχό. Δηλαδή αν έχει βγάλει μια όμορφη κοπέλα μια σχολή κατώτερη από τη δική σου ας πούμε ΙΕΚ ή απλά λύκειο, δεν θα της έδινες μια ευκαιρία; Προσωπικά εμένα δεν με χαλάει να είναι και μανάβης ο άλλος και γω του γραφείου. Με ενδιαφέρει απλά να έχει ωραίους τρόπους και ευγενικούς. Γιατί το παν αγαπητέ είναι να έχεις παιδεία και όχι κορνίζες με τα πτυχία σου.
Scroll to top icon