ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.11.2018 | 20:38

Τι ανθρωποι ημαστε τελικα?

Βγήκα ραντεβού με εναν ανθρωπο τις προαλλες! Με ρώτησε ποσο χρονών ειμαι και οταν του ειπα 34 μου λεει και γιατι εισαι μονη σου? (Με χωρισε ο φιλος μου και τα εφτιαξε με μια κοπελα απο τη δουλεια του) ..και του ειπα οτι χώρισα..και αρχισε να με κατακρίνει για το γεγονος οτι ειμαι μονη μου και οτι δεν είναι νορμαλ να μην εχω ενα σύντροφο.. και οταν του ειπα οτι το καλο ερχεται εκει που δεν το περιμενεις.. μου λεει ωχ λίγο απελπισμενη σε κοβω.. ε σε αυτη την ηλικια δυσκολο.. και οι άντρες θελουμε ψηλές και πολυ ωραιες διπλα μας..και μετά μου λέει ελα πλακα κανω μην τσιμπας..και εσυ μου λεει βλεπεσαι.. δεν ξερω νιώθω χωρις αυτοπεποίθηση και ημουν που ημουν χαλια με έκανε ακομα χειρότερα... μου αρεσε πολυ. Εκείνος ομως δεν εχει επικοινωνησει. Εγω προσπάθησα του εστειλα..και δεν σας λεω τι πήρα..φαντάζεστε... νιωθω ασχημη νιωθω να εχουν γκρεμιστει ολα... δεν εχω καν να παω στη δουλεια μου..καμια ορεξη .λέτε να ηρεμησω να βρω λιγο τον εαυτο μου και να μην ξοδευω ασκοπα το χρόνο μου?
6
 
 
 
 
σχόλια
Τι ακριβώς σου άρεσε μάναμ';;;; Για όνομα του καλού Θεού!!!Φταις όμως και εσύ που νομίζεις ότι η αξία σου ως άνθρωπος και γυναίκα εξαρτάται αποκλειστικά από την αποψάρα ενός κομπλεξικού ανθρωπαρίου.
Μην ξανασχοληθεις μαζί του. Άλλο το χιούμορ,άλλο η αγένεια. Αλήθεια αυτό το "κελεπουρι" γιατί είναι ακόμη μόνο του; Καμμία γυναίκα δεν ήταν αρκετά όμορφη και άξια στα μάτια του;
Καλέ, τι κάφρος είν' τούτος! Μονάχα ένα λάθος σου καταλογίζω, ότι ασχολήθηκες μαζί του, παρ' όλο που σου συμπεριφέρθηκε έτσι. Αν θέλεις να καθησυχαστείς λιγάκι, σκέψου μονάχα ότι είναι ένας άνθρωπος που δε σε γνωρίζει σε βάθος, συνεπώς το να βγάζει συμπεράσματα για σένα είναι παιδιάστικο και άτοπο.Αντί να στεναχωριέσαι, γέλα με την αφέλεια του..Και εννοείται αγνόησέ τον ακόμα και αν ανταποκριθεί.Η άγνοια τσούζει περισσότερο κι από την αφοπλιστικότερη απάντηση!
Εσύ πάντως είσαι άνθρωπος με μπόλικη υπομονή.. Με συγχωρείς,αλλά έστειλες σε έναν άνθρωπο χωρίς ευγένεια,τρόπους,τακτ? Για ποιο λόγο? Για να συνεχίσει το show του? Έλα με τον κάθε καημένο που νομίζει ότι είναι σούπερ κελεπούρι και τρέφεται με το να δηλητηριάζει ανθρώπους. Ξεκόλλα!
Για μένα αυτά που σου είπε είναι καμπανάκια. Η ποιότητα των ανθρώπων δεν κρίνεται μόνο από τα μεγάλα, αλλά και από τα μικρά. Εγώ πάντως στη θέση σου δεν θα ασχολιόμουν ξανά.
Κι εδώ μέσα τα ίδια λένε κάποιοι, την ίδια αντίδραση με τον άνθρωπο που γνώρισες έχουν, περιμένεις να σε καταλάβουν εδώ μέσα;Απαράδεκτα όλα όσα σου είπε. Κυρίως αυτό με την ηλικία. Και όλα τα υπόλοιπα αλλά κυρίως αυτό.Πρέπει να σου ζητήσει συγνώμη, να σου πει ότι έκανε πολύ κακής ποιότητας χιούμορ και φυσικά να μην το επαναλάβει.Αλλιώς δεν αξίζει να συνεχίσετε κατά τη γνώμη μου.
Scroll to top icon