ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.11.2018 | 01:29

Χρειάζομαι γύρω μου...

...ευγένεια και δυναμικότητα.
16
 
 
 
 
σχόλια
Χρειάζομαι αγάπη. Ειδικά από ερωτική, υπάρχει μεγάλη έλλειψη. Ειλικρινά, τις τελευταίες ημέρες, νιώθω ότι μου λείπει σε τεράστιο βαθμό.Ειλικρινά, δεν το γράφω για να μου απαντήσετε.
Εγώ θα σου απαντήσω όμως :PΝομίζω ότι είσαι ωραίο παιδί και έχεις πράγματα να προσφέρεις, αλλά αυτοσαμποτάρεσαι, νομίζοντας ότι όλες οι κοπέλες είναι επιφανειακές και ότι πρέπει να τις φτύσεις για να κολλήσουν. Τουλάχιστον αυτό νομίζω διαβάζοντας σχολιά σου... Όχι ότι έχεις άδικο, αλλα άμα το κυνηγήσεις λίγο παραπάνω νομίζω θα βρεις κατι αξιόλογο! Καλή τύχη σε όλα!
Δε θεωρώ ότι είστε όλες έτσι. Πιο πολύ, ότι μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα, απλά δε θα είμαι αρκετός. Και φοβάμαι την κατάληξη.Είναι, βέβαια, κι αυτό που λες, αλλά με σαμποτάρω και με άλλους τρόπους, κυρίως.
Η Ευγενία αλλά κυρίως η δυναμικότητα δεν φτάνει να την έχεις μέσα σου πρέπει να βγαίνει και προς τα έξω. Δηλαδή σκέψου ένα δυναμικό άτομο που δεν βγαίνει η δυναμικότητα του προς τα έξω .. ναι.. μάλλον δεν είναι και τόσο δυναμικό ατομο..
Υπάρχουν ατομα που στην καθημερινότητα τους δρουν πιο συγκαταβατικά και εκ φυσεως δεν ταραζουν τα νερα, δεν τα λες ακριβως δυναμικά, αλλά άμα χρειαστεί έχουν μάθει να δειχνουν δυναμισμό (δυναμισμος που ειναι επικτητος). Εγώ είμαι έτσι... Είναι βασικά στον χαρακτηρα του ανθρωπου και πως του αρεσει να σχετιζεται με το περιβαλλον του..
ναι βρε παιδί μου, απλά το δυναμικό άτομο δεν είναι αυτό που έχει αυτοπεποίθηση, που παίρνει πρωτοβουλίες, που δεν φοβάται να ρισκάρει, να μπει σε άγνωστα νερά,που ακολουθούν την ιδέα τους με κάθε κόστος και τέλος δικαιώνονται; Τουλ. εγώ αυτό έχω στο μυαλό μου ως ένα δυναμικό άτομο.Εντάξει το να κάνεις το μπαμ είναι μια δυναμική πράξη δεν λέω, αλλά το να ζεις συγκαταβατικά μια ζωή τι το δυναμικό έχει;
Scroll to top icon