ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.11.2018 | 16:33

Τι να κάνω

Πήρα μεταγραφή σε ένα πιό κοντινό σχολείο και γνωρίζω ορίσμενα παιδιά από προηγούμενα χρόνια αλλά έχω γνωρίσει και πρόσφατα όμως επειδή υπάρχουν και παιδιά που δεν γνωρίζω τι μου προτείνεται να κάνω η να μην κάνω έτσι ώστε να με αποδεχθούν και να έχω καλές σχέσεις μαζί τους αύριο είναι η πρώτη μου μέρα και όσο να ναι έχω λίγο άγχος.
1
 
 
 
 
σχόλια
Λογικό είναι βρε να έχεις άγχος. Ένα καινούργιο περιβάλλον με νέους ανθρώπους πάντα μας προκαλεί στρες. Αυτό ειναι τώρα βέβαια που η αυριανή μέρα σου φαίνεται βουνό. Μόλις περάσεις την πόρτα τού σχολείου θα σταματήσουν τα οποια αρνητικά αισθηματα έχεις. Στην αρχή λογικά θα είσαι περισσότερο με τα παιδιά που ήδη γνωρίζεις και σιγά σιγά θα κολλήσεις και με τα υπόλοιπα. Να είσαι ο εαυτός σου. Όλοι οι άλλοι είναι πιασμενοι :p Άκου λίγο μουσική αύριο όσο ετοιμάζεσαι και ξεκίνα! Όλα καλά θα πάνε. Καλή αρχή! :)
Scroll to top icon