ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.11.2018 | 13:59

Ανεργία

Είμαι εδώ κ 2 περίπου χρόνια άνεργη, ψαχνω γ δουλειά με καλουν σε συνεντεύξεις αλλά τίποτα, ζητάνε τοσα πολλά προσόντα στις αγγελίες που βλέπω που δεν τα έχω, περα απο την προϋπηρεσία σε δουλειές γραφείου, όσο περνάει ο καιρός έχω ξεχάσει πολλά πράγματα οσο αναφορα πχ τους υπολογιστές τα διάφορα προγράμματα που χρησιμοποιούνται..ψαχνω γ κάποιο σεμινάριο δωρεαν αλλά δεν εχω βρει..γ να φρεσκάρω κάποια πράγματα..επισης είναι κ η ηλικια μου που είναι πανω απο 37 οποτε είναι κ αυτό δύσκολο. .κ εχω καταλάβει οτι διαλεξα λάθος δουλειά. .ενω ήθελα να κανω κατι αλλο πχ οτι εχει σχέση με παιδιά..η δουλειά γραφειου, λιγιστηριο κτλ είναι δυσκολη, θέλει ανθρωπι με αντιληψη στα μαθηματικά κ γρήγορο τρόπο σκέψης κ δυναμικο..τωρα είναι αργα να αλλαξω καριέρα. .Ούτε λεφτά εχω να παω σε κάποια σχολη..κ επιπλέον αν εχεις καποιον γνωστό κάτι μπορεί να γίνει αλλιως τρομερα δύσκολο...τι να πω δεν ξέρω πιστεύω οτι δεν θα βρω ποτέ δουλειά. .
2
 
 
 
 
σχόλια
Είμαι κι εγώ σε παρόμοια κατάσταση αλλά δεν πρέπει να το βάζεις κάτω. Θα σου ρθει από εκεί που δεν το περιμένεις. Αντιθέτως αν σταματήσεις να προσπαθείς η "αποτυχία" είναι δεδομένη. ΤΙΡ: στις συνεντευξεις να τονιζεις ποσο πολυ θελεις τη δουλεια και ποσο διατεθειμένη είσαι να μάθεις και να εξελιχθείς. Καλή Τύχη!!!
Scroll to top icon