ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.11.2018 | 15:50

Εχω

σχεση πανω απο 1 χρονο με ενα παιδι. Ειμαστε καλα μαζι αν και ζουμε σε αποσταση αρκετους μηνες. Το προβλημα ειναι οτι οταν γνωριστηκαμε ημουν σε μια πολυ καλη φυσικη κατασταση , δηλαδη τοτε ειχα χρονο για γυμναστηριο καθημερινα και προσεχα πολυ τη διατροφη μου, ενω τωρα εχω παρει 10 κιλα περιπου και δε προσεχω οπως τοτε εννοειται. Η σχεση μου με αυτα ειναι αναλογα τη διαθεση μου, δηλαδη δε θα πιεσω τον εαυτο μου να κανω διατροφη εκτος εαν ειμαι αποφασισμενη οπως και τοτε. Καθε περιοδος κατα τη γνωμη μου στο καθε ανθρωπο ειναι διαφορετικη και αυτο μπορει να φαινεται κ στην εξωτερικη του εμφανιση. Τωρα τελευταια το αγορι μου εχει αρχισει να μου πεταει σποντες για το πως ημουν τοτε και πως τωρα και δε μου αρεσει. Του εξηγησα οτι δε προκειται να αλλαξω κατι με το ζορι και ειδικα να πιεστω μονο για χαρη του. Οταν ξαναειμαι ετοιμη θα το κανω. Αλλα πιστευω οτι δε του αρεσω πια οπως τοτε και με στεναχωρει πολυ..να σημειωσω οτι εκεινος δεν ασχολειται με γυμναστικη και δεν ειναι και ο ιδιος σε καλη φυσικη κατασταση, οποτε και οταν γνωριστηκαμε με παροτρυνε οταν βγαινουμε να πηγαινουμε για φαγητο κλπ και δε δεχοταν τις δικες μου διατροφικες συνηθειες. Εννοειται οτι και εγω δε νιωθω καλα με τον εαυτο μου και θελω να αλλαξω ξανα αλλα θεωρω οτι θα το κανω οταν μπορεσω χωρις καποια εξωτερικη πιεση. Τι μπορω να κανω ομως για να μη με κανει να πεφτω και να πιστευω οτι δεν με θελει οπως ειμαι?
1
 
 
 
 
σχόλια
Να του μιλήσεις και να του πεις πως νιώθεις! Αν αυτό εσένα σε ενοχλεί θα πρέπει να του πεις να το σταματήσει. Εσύ να κάνεις πάντα αυτό που σε κάνει εσένα να νιώθεις καλά και να μην κοιτάς τον άλλον (εκεινος δεν ασχολειται με γυμναστικη και δεν ειναι και ο ιδιος σε καλη φυσικη κατασταση Πηγή: www.lifo.gr). Δεν έχει σημασία πως είναι εκείνος για να τους πει κάτι, έχει σημασία αν εσύ νιώθεις καλά με τα σχόλιά του.
Scroll to top icon