ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.12.2018 | 22:03

Νιώθω ντροπη

Ντρεπομαι πολυ να αφήσω τον εαυτό μου ελεύθερο για να κλασω μπροστα στον δικό μου η να παω τουαλέτα και να ακούγεται ο ήχος απο τα τσισα η και τα κακά...ενώ μ χει πει ότι δεν χρειαζεται να ντρεπομαι. Αυτός το κάνει μπροστα μου κ δεν με πειραζει εγώ όμως αισθάνομαι ότι αν μου ξεφύγει θα με κοροϊδέψει και θα νιώσω άσχημα εσείς τι λέτε??
9
 
 
 
 
σχόλια
Για τον άντρα είναι πιο εύκολο γιατί έχει πάει και ένα στρατό που χέζεις,κατουράς και κάνεις μπάνιο χύμα με πόσους άγνωστους μαζί.Θέμα συνήθειας είναι.
Θα χώριζα έναν άντρα που θα εκλανε μπροστά στα μούτρα μου. Θα τον σιχαινομουν, θα με ξενέρωνε και δεν θα συνέχιζα μαζί του. Ο στρατός δεν είναι δικαιολογία. Οι ασβοι στο δάσος.
Είναι μέχρι να συμβεί μια φορά κατά λάθος, να δεις την αντίδρασή του, και να συνειδητοποιήσεις οτι δεν καταστρέφεται η ζωή σου από αυτό.
Το θεωρώ πολύ σιχαμένο και έλλειψη παιδείας ένας άνθρωπος να κλάνει μπροστά στον σύντροφό του (και όχι μονο). Ένας ήχος από την τουαλέτα δεν είναι κάτι το φοβερό, μπορεί να συμβεί, φτάνει να είναι κλειστή η πόρτα. Αλλά να κάθεται ο άλλος σαν το ζώο και να κλανει μπροστά σου..τι να πω.
Επειδή όπως είπα σε μια εξομολόγηση πιο πάνω είναι Σαββατόβραδο κι έχω πιει και τα κρασάκια μου, τι θυμήθηκα τώρα! Στα 20 με το αγόρι μου, τριήμερο στο Πήλιο. Κι από κει θα πηγαίναμε τριήμερο στη Θεσσαλονίκη. Μόνο που εγώ τρεις μέρες από τη ντροπή μου δεν πήγα στην τουαλέτα. Και τον παρακάλεσα να γυρίσουμε, με μια ανόητη δικαιολογία.
Scroll to top icon