ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.12.2018 | 03:10

Σχέση από απόσταση.

Υπάρχουμε κι εμείς που αντέξαμε αρκετά χρόνια πολύ μακριά γιατί είμαστε ο ένας για τον άλλον και αγαπιόμαστε. Δεν το επιλέξαμε, απλά συνέβη. Γνωριστήκαμε στο διαδίκτυο ο έρωτας ήταν αμοιβαίος πριν καν βρεθούμε από κοντά. Όταν ειδωθήκαμε πρώτη φορά βεβαιωθήκαμε ότι θέλουμε να είμαστε μαζί παρά τις δυσκολίες. Δεν το μετανιώσαμε, άξιζε τον κόπο δεν βρίσκεις κάθε μέρα τον άνθρωπό σου. Μπορείς και από απόσταση να κρατήσεις ζωντανή μια σχέση και να μοιράζεσαι την καθημερινότητα. Το δύσκολο είναι να παρθούν οι απαραίτητες αποφάσεις και να υπάρχει ρεαλιστικό χρονοδιάγραμμα. Σε εμάς ήταν 4 χρόνια το υπολογίσαμε και το ξέραμε από την αρχή. Μας τα λέγανε κι εμάς ότι είναι τρέλα και ότι υπάρχουν και άλλοι γύρω μας, λες και ψάχναμε απλά κάποιον τυχαίο για να λέμε πως δεν είμαστε μόνοι. Ήμασταν μια γροθιά και νικήσαμε όλες τις δυσκολίες, όταν υπάρχει αγάπη και θέληση όλα γίνονται.
9
 
 
 
 
σχόλια
Ως καμμένη και πονεμένη των σχέσεων από απόσταση, ζήλεψα να σου πω την αλήθεια, αλλά και προβληματίστηκα πολύ. Μάλλον έχεις δίκιο. Η υπομονή εξαντλείται όταν δεν υπάρχει αρκετή αγάπη. Όταν δεν δίνουμε ή δεν παίρνουμε όση χρειαζόμαστε. Θα πιω ένα κρασάκι στην υγειά σας και θα σας στείλω όλη μου τη θετική ενέργεια!!!
Εισασταν ερωτευμενοι πριν καν βρεθειτε!!! Αναγκη απο κατι ειχες και βρεθηκε αυτο..... οταν ψαξεις πιο βαθια μεσα σου θα το δεις...... αν και παιζει να μην το καταλαβεις και ποτε..... και τωρα που το γραφω παω στοιχημα οτι θα με μισησεις και θα μου πεις οτι δεν εχω βιωσει εγω αυτο και ειναι κατι παραπανω!!! Ενα ξερω εγω οτι καποιες φορες θες μια αγκαλια τωρα...... αν δεν τη ζητας και τοσο πολυ που να μη σε νοιαζει να ειναι ο αλλος μακρια μηπως δεν τη θες και τοσο πολυ........ ολα παιζουν,..... απλα σκεψου και αυτο που σου λεω!!!
Εγώ πιστεύω πως 4 χρόνια ανατροφοδότουσατε την υπέροχη αυταπάτη του ιδανικού συντρόφου,περισσότερο μάλλον που γνωρίστηκατε και εξ'αποστάσεως,πίσω από μια οθόνη.Η καθημερινή τριβή με τον άλλο και η συμβίωση μαζί του σε σάρκα και οστά δεν μπορεί να αντικατασταθεί από την επικοινωνία μέσω διαδικτύου,εκεί όλα είναι ρόδινα..ο άλλος επιλέγει πως θα παρουσίαζει τοβ εαυτό του σε σένα,ακόμη και όταν θα είστε μαζί,θα είναι ολα προγραμματισμένα.Δεν εχεις την άνεση του τωρα τρέχω να σε δω ,να σε στρίμωξω στο πρόγραμμα μου,θελω να δω τα ματια σου,αυτη η περιέργη κινηση που κανείς όταν γελάς ποσο μου αρέσει.Ενω εσύ πισω απο την οθόνη αυτα δεν θα τα δεις ποτε,δεν θα εχετε κοινές παρέες πολλες κοινες εμπειριες.Δυο μικροκισμοι που ενώθηκαν.Πόσο δυνατό είναι αυτό;Και είσαι σίγουρη οτι απλα δεν επαναπαυτηκες στην ιδεα της σχέσης που ειναι μακρια και το βαφτισες ερωτα ενω δεν ειχες τα κοτσια να βρεις αυτο που θελεις εδω διπλα σου.
Είναι μια από τις πιο σπάνιες περιπτώσεις, σαν αυτή που ψάχνει κανείς βελόνα στα άχυρα και τη βρίσκει τελικά. Οι πιο πολλές σχέσεις από απόσταση ναυαγούν. Το θέμα όμως είναι πως θα εξελιχθείτε και στη πορεία όμως.
Noμίζω ότι αντέχεται , απλά θέλει να είσαι σίγουρος για τον άλλον και άμα δεν τον δοκιμάσεις να δεις πως λειτουργεί από κοντά είναι ρίσκο. Αν δηλαδή ήμουν με κάποιον και ήξερα οτι μου κάνει και έπειτα μετακόμιζε θα αντεχα όσο χρειάστει, αλλά δεν τον είχα ζήσει πρώτα δεν θα το επιχειρούσα.
Scroll to top icon