ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.12.2018 | 19:37

Δεν είμαι φυτό.

Ούτε ηλίθια να κάθομαι να αγχώνομαι χωρίς λόγο για βαθμούς και μαθήματα, απλά έχω πλήρη επίγνωση της πραγματικότητας. Όταν σπίτι οι γονείς μου μετράνε μέχρι και το ένα ευρώ και αναμένεται το οικογενειακό μας εισοδήμα να πέσει κάνα 300αρι ευρώ στα επόμενα 4 χρόνια ας πούμε, πέφτει μεγάλη ευθύνη πάνω μου. Ξέρω ότι θα περάσω άσχημα αν δεν κάνω κατι τώρα. Με βαραίνει κάπως η όλη κατάσταση και θα ήθελα και εγώ να ξέφρενη φοιτητική ζωή έστω και εδώ στην πόλη μου, αλλά καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχει αυτή η πολυτέλεια.
1
 
 
 
 
σχόλια
Αν σου το είπε αυτό κάποιος,ότι δηλαδη είσαι φυτό, απλώς αγνοησε το,γιατί εσύ ξέρεις σε τί κατάσταση είναι η οικογένειά σου και πώς τα βγάζετε πέρα. Το ότι είσαι άτομο με συνείδηση που βάζει πίσω τις προσωπικές του απολαύσεις πρέπει να σε κάνει πολύ περήφανη. Εύχομαι αυτή η περίοδος να λήξει σύντομα. Να φτάσεις πολύ ψηλά στη ζωή σου κάνοντας τους γονείς σου ευτυχισμένους !
Scroll to top icon