ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.12.2018 | 00:58

....

Όταν τον είχα δει μου είχε κάνει εντύπωση η εμφάνιση του. Αδύνατος με πολύ κατσαρά αφανε ξανθά μαλλιά, μπλε μάτια ,γυαλακια και γύρω στο 1,70 ακριβώς όπως μου αρέσει. Γνωριστήκαμε και μου είπε ότι είμαι πολύ γλυκιά και η αλήθεια ήταν ότι ένιωθα μια ζεστασιά μαζί του. Με βρήκε στο φβ και μου έστειλε με βγούμε. Εγώ βρήκα μια χαζή δικαιολογία και αρνήθηκα και σήμερα μου ξαναεστειλε έτσι αποφάσισα να είμαι ξεκάθαρη... Του είπα ότι μου έκανε εντύπωση αλλά ότι επειδή είμαι σε πολύ περίεργη φάση αν και δεν υπάρχει άλλος, θα ήταν λάθος να βγω μαζί του χωρίς να είμαι σίγουρη ότι θέλω όντως κάτι γενικότερα. Επίσης του είπα να κοιτάξει κάτι άλλο και πως άμα είναι θα κάνω εγώ κινηση πρώτη. Τελοσπαντων το χειρίστηκε πολύ καλά λέγοντας μου ότι μπορούμε απλά να μιλάμε και μου είπε πως ούτε αυτός ήθελε σχέση αυτήν την περίοδο, αλλά ότι του φάνηκα ενδιαφέρουσα και είπε να το δοκιμάσει κάνοντας εξαιρέση. Ένιωσα πολύ άνετα και χάρηκα που δεν υπάρχει καθόλου πίεση. Με τα πιο πολλά αγόρια που μου ζητάνε να βγούμε νιώθω πολύ άβολα σε αντίθεση με αυτόν. Τον τελευταίο χρόνο ταλαιπωρήθηκα πολύ με το θέμα σχέσεις και ήθελα πραγματικά να κάτσω να ηρεμήσω. Αυτός φαίνεται τόσο γλυκός και δείχνει να έχει διάθεση να πάμε με τους ρυθμούς μου. Δεν ξέρω πάλι νιώθω αυτήν την ζεστασιά!
2
 
 
 
 
σχόλια
Γενικά να βγαίνεις με όποιον θες στο πλαίσιο που εσύ θες. Δεν είναι κανένας υποχρεωμένος με ένα ραντεβού να υποκύπτει τα γούστα κανενός.Επίσης, μη βιάζεσαι να χαρείς ή ν' απογοητευτείς με τ' αγόρια. Κράτα αυτά που βλέπεις και να είσαι και λίγο καχύποπτη (όχι στο βαθμό που δεν χαίρεσαι τίποτα, αλλά τόσο όσο) γιατί ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρη για κανέναν στις αρχές τις γνωριμίας.Υ. Γ. Θα βγεις μ' ένα αγόρι που σ' αρέσει και δεν νιώθεις πίεση. Γενικά, αν ο άλλος σ' αρέσει, αν δεν είναι όντως πιεστικό άτομο, δεν πιέζεσαι.
Scroll to top icon