ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.12.2018 | 20:43

Ο σκύλος μου είναι 5 ετών και γέννησε

Ο σκύλος μου (ράτσα μαλτεζ αλλά μεγαλωσομο) είναι 5 ετών και πρόσφατα γέννησε 4 υγιέστατα κουταβάκια.Τον τελευταίο καιρό, η συμπεριφορά της είναι εντελώς αλλιώτικη από της άλλες φορές..Στην αρχή όταν γέννησε, ηταν μια χαρά, δεν έφευγε κοντά από τα σκυλάκια της.Τωρα μετά από 29 μέρες, έχει αρχίσει να δαγκώνει, σε σημείο να έχει δαγκώσει 2 ανθρώπους, και να έχει επιτεθεί χωρίς να τους δαγκώσει άλλους 3..Πριν γεννήσει ήταν πολύ ήρεμη, αλλά γαυγίζε παρά πολύ, όπως όλα τα σκυλιά, αλλά τώρα έχει αρχίσει να κάνει αυτά που σας είπα.Επισης, τώρα της πηγαίνω κανονικό φαγητό, (όχι τροφή ειδική για να κατεβάζει γάλα) και όταν πλησιάζουν να φάνε τους γαυγίζει και τρώει με λύσσα, ενώ δεν έχει μείνει ποτέ αταειστη.Εχει γεννήσει στην αποθήκη η οποία βρίσκεται κάτω από το σπίτι μου.*Επίσης έχω να τονίσω ότι πηραμε την σκυλιτσα μου όταν είναι 2 μηνών, και την αφήσαμε έξω μετά από 5 μέρες που την πήραμε, και ζούσε έξω στην αυλή.Τι συμβαινει;;;Φταίει το γεγονός ότι γεννήσε;;Η κάτι αλλο;;Ανησυχώ!
1
 
 
 
 
σχόλια
Σχετίζεται με τη γέννα, τυχαία το διάβασα και το ξέρω. Όπως παθαίνουν οι γυναίκες κατάθλιψη, αφού γεννήσουν, συμβαίναι και στα ζώα και αντιμετωπίζεται με τον ίδιο τρόπο. Μίλα με τον κτηνίατρό σου , αλλά συνήθωε τους δίνουν μια μικρή ποσότητα αντικαταθλιπτικού μες την τροφή τους.
Scroll to top icon