ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.12.2018 | 23:04

Σκέψεις γεροντοκόρης

Eιμαι μόνη γυναικα στα 45 μου χωρίς πολλες γνωριμίες.Δεν θελω να μεινω γεροντοκόρη Σκέφτομαι να πάω σε γραφειο συνοικεσίων αλλα φοβάμαι δεδομένου ότι δεν ακουγονται και πολλα θετικά σχόλια για τέτοια γραφεια Εσεις ;;; Ειστε υπερ ή κατα ;;
6
 
 
 
 
σχόλια
Και γιατί να είναι κακό το γραφείο και να μην είναι κακό το online dating? Πάνω κάτω την ίδια λογική έχουν. Ίσα ίσα εκεί γίνεται δουλίτσα και υπάρχει και κάποια αξιοπρέπεια και ασφάλεια. Εγώ έχω πάει συνοδεύοντας φίλο μου και εξεπλάγην ευχάριστα.Εγώ θα πρότεινα βέβαια να φτιάξεις μαλλί και νύχια, φόρεσε τα τακούνια σου και τα στολίδια του, φόρεσε και ένα χαμόγελο αυτοπεποίθησης και βγες έξω να κυκλοφορήσεις να σε θαυμάσουν να γίνει κακός χαμός!
Φανταζομαι πως εδω και τοσα χρονια και πολυ πριν φτασει στο σημειο να σκεφτεται γραφεια συνοικεσιων εχει κανει αρκετες φορες αυτο που προτεινεις στην δευτερη παραγραφο(ανεπιτυχως απο οτι φαινεται).
Στη ζωή χρειάζεται να παίρνουμε τις σωστές αποφάσεις την κατάλληλη στιγμή. Ακόμη κι αν δεν γνωρίζουμε ότι η απόφασή μας θα είναι και η σωστή, παρ'όλα αυτά πρέπει να αποφασίσουμε ότι θα δράσουμε. Και μάντεψε.. Όταν υπάρχει δράση, υπάρχει και αντίδραση. Όχι, στα λέω αυτά γιατί σε έκοψα λίγο άτολμη να το πω..ή απλά αναποφάσιστη. (ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ να πάω...), (Χωρίς ΠΟΛΛΕΣ γνωριμίες...), (ΕΣΕΙΣ;;; ΕΙΣΤΕ υπέρ ή κατά;;;). Όσο για τα γραφεία γνωριμιών μια χαρά είναι.Δεν τα βρίσκω καθόλου κακή ιδέα όταν οι περιστάσεις το απαιτούν. Σα να πας σε μεσίτη και να περιγράφεις τι θέλεις.Κάνεις την παραγγελία σου και περιμένεις. Εκτός αν είσαι τυχερή και έχει κανένα κομμάτι ετοιμοπαραδοτο. Ε, κάποια στιγμή πάντως θα βρεθεί αυτό που ζητάς. Συνήθως για να πάει κάποιος σε γραφείο γνωριμιών, αναζητά συνειδητά σύντροφο. Απλά και ξεκάθαρα.Οπότε είναι ναι από μένα. Καλή τύχη!
Κατά της χρήσης της λέξης γεροντόκορης για όσες επέλεξαν να μείνουν ελεύθερες από σχέσεις. Είναι προσβλητικό. Αν εσύ θες να σ' απαξιώνεις επειδή δεν έχεις σύντροφο κι άρα θεωρείς τον εαυτό σου αποτυχημένο, πάσο.
Scroll to top icon