ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.12.2018 | 11:31

Παντρεμένος

Εκεί που το αρνιόμουν κατηγορηματικά,χάζευα έναν τύπο χθες το βράδυ στο youtube και ενώ οκ ήδη μου ψιλοαρέσει μόλις σήκωσε το χέρι και είδα βέρα σαν να έγινε πιο ελκυστικός και σκέφτηκα ότι σε συζητήσεις έλεγα ότι είναι σεξιστικό αυτό.Μάλλον είναι αυτό το ένστικτο που λένε οι επιστήμονες ότι έχουμε από την φύση που μας κάνει να μας ελκύουν άτομα που έχουν πάρει εγκριση και έχουν επιλεχθεί για κάτι φαινομενικά τόσο σοβαρό που δεν είναι βέβαια.Και η απορία μου είναι οι εξής.Συμβαίνει και στα δύο φύλα αυτό?Και γιατί συμβαίνει σε εμάς τις γυναίκες αφού ο άντρας είναι εύκολο να παντρευτεί,σιγά τον χρησιμοποιεί κάποια ως σπέρμα απλά πχ.Συνήθως η γυναίκα πείθει τον άντρα σε αυτές τις ηλίθιες περιπτώσεις εννοώ όχι ιδανικά.Γενικά πείτε απόψεις αλλά παρακαλώ όχι σεξιστικά σχόλια και όχι κράξιμο,είναι κάτι επιστημονικά αποδεδειγμένο,όσες το αρνείστε είστε σε άρνηση όπως ήμουν εγώ!
2
 
 
 
 
σχόλια
Το δαχτυλιδι αποδεικνυει πως ειναι αρκετα επιθυμητος απο μια γυναικα ωστε να επιλεξει να δεχθει να γινει μονιμη συντροφος του. Οι περισσοτεροι ανδρες ειναι αορατοι στις γυναικες λογω του ποσο επιλεκτικες ειναι, οποτε αυτο τον κανει να ξεχωριζει, γιατι εχει επιλεχθει ηδη απο καποια. Αυτο που ο ανδρας παντρευεται ευκολα δεν ισχυει καθολου, οι περισσοτεροι δεν επιλεγονται καν για μια απλη σχεση η one night stand. Λογω των παραπανω οι περισσοτεροι ανδρες ειναι διαρκως σε μια κατασταση σεξουαλικης και συναισθηματικης στερησης,κατι που κανει τα στανταρ τους ειναι τοσο χαμηλα που βλεπουν ελκυστικες ολες σχεδον τις γυναικες(απλα αυτες δεν το καταλαβαινουν γιατι οπως εγραψα απο πανω οι περισσοτεροι απο αυτους τους ανδρες τους ειναι αορατοι, μετρανε ως ανδρες μονο τους λιγους που ειναι ωραιοι και γοητευτικοι) οποτε το να εχει μια γυναικα ενα δαχτυλιδι δεν σημαινει τιποτα απολυτως περα απο το οτι εχει ηδη διαλεξει καποιον που θεωρει αρκετα ελκυστικο, κατι που ισως ειναι και αρνητικο για την ελκυστικοτητα της γιατι υποδηλωνει ανταγωνισμο σε καποιους ανδρες.
Διακρίνω πολλές γενικεύσεις ως πρόθεση κι επιθυμία εξαγωγής κανόνα, αλλά τέλος πάντων γιορτές είναι ας κάνουμε μια αβαρία κι ας αμπελοφιλοσοφήσουμε. Το συμπέρασμα για την δέσμευση των αντρών ως πόλος έλξης για τις γυναίκες σημαίνει πράγματι ότι κάποιος είναι "δοκιμασμένος" σε επίπεδο σχεσιακό. Επειδή κοινωνικά περισσότερη πίεση υπάρχει στις γυναίκες να "αποκατασταθούν", να είναι ζευγαρωμένες, να κάνουν σχέση, σε εκείνες είναι ελκυστικές οι δοκιμασμένες συνταγές, δηλαδή ότι κάποιος πέρασε την πίστα εξετάσεων μιας άλλης γυναίκας επειδή η άλλη γυναίκα, με βάση αυτά τα κοινωνικά ζητούμενα, δεν επιζητούσε απλώς έναν οποιονδήποτε έστω ελκυστικό για να κάνει σεξ μόνο.Επιπλέον επειδή οι γυναίκες έχουν συνήθως μεγάλη ιδέα για τον ερωτικό εαυτό τους επειδή δεν χρειάζεται να τον αποδείξουν πρακτικά όπως οι άντρες (για την εμφάνιση είναι που έχουν τις ανασφάλειες, που κι αυτές είναι κοινωνικά κατασκευασμένες, άλλο μεγάλο ζήτημα αυτό) θεωρούν ότι μπορούν να έχουν όποιον δυνητικά θέλουν αρκεί να είναι νοστιμούλες! (Γι'αυτό κι είναι αδύνατον να τις πείσεις ότι ο άλλος που δεν κάνει κίνηση, δεν θέλει, ρε παιδί μου! "Μα αφού είμαι εμφανίσιμη", σου λένε. Η θεώρηση αυτή βεβαίως είναι υποτιμητικότατη και για τα δύο φύλα, αλλά είπαμε, λέμε τώρα αυτά που "συμβαίνουν" εκεί έξω.)Για τον λόγο αυτό θεωρούν ότι είναι δυνατόν να χωρίσει ο άλλος για να είναι μαζί τους. (Και σχεδόν ποτέ δεν συμβαίνει επειδή ο άντρας είναι σε μεγαλύτερο βαθμό πλάσμα της συνήθειας από την γυναίκα. Συνήθως οι γυναίκες χωρίζουν.)Ο άντρας τώρα -στο πλαίσιο αυτής της αυθαίρετης γενίκευσης- δεν ελκύεται από την δέσμευση της γυναίκας καθ'εαυτή, παρ'εκτός αν θέλει να κάνει σεξ χωρίς δεσμεύσεις, αφού "άλλος θα τραβάει το λούκι της σχέσης", σου λέει. Γι' αυτόν τον λόγο έχουν σουξέ οι παντρεμένες για παράλληλη σχέση, αφού έτσι ο τρίτος εξασφαλίζει αυτό που θέλει (free sex, συντροφικότητα) χωρίς να πρέπει να υποστεί όλο το υπόλοιπο πακέτο (που συνήθως οι περισσότεροι δεν το θέλουν, θέλουν να κάνουν ό,τι τους καπνίσει). Κι αυτή βέβαια είναι επίσης βαθιά υποτιμητική θεώρηση και για τα δύο φύλα, ωστόσο υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που σκέφτονται έτσι, εξ ου και το αναφέρω.Οι άντρες λοιπόν που αναζητούν σχέση με σοβαρό ορίζοντα δεν κοιτούν τις ήδη δεσμευμένες, επειδή ως λογικότερα και μετριοπαθέστερα σκεπτόμενοι (το εργαλείο γαρ πηγή άγχους τους) αλλά τις ελεύθερες με τις οποίες πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν κάποτε παιδί.Επειδή η "δοκιμασία" της γυναίκας έρχεται με την τεκνοποίηση, ενώ του άντρα με την παροχή πλαισίου αποκατάστασης. Ίσως γι'αυτό να είναι τόσο ελκυστικές οι MILF. Υποτίθεται έχουν "αποδείξει" τον ρόλο τους, είναι έμπειρες και θηλυκές στην πράξη. Όλα αυτά είναι τεράστιες παπάτζες που απορρέουν από κοινωνικά στερεότυπα στην έμφυλη θεώρηση των δύο φύλων, αλλά πράγματι άτομα πολλά σκέπτονται έτσι. Αν αυτό βοηθάει ως τυφλοσούρτης, πολύ φοβούμαι ότι δεν βοηθάει στο να αλλάξουν όμως τα μυαλά ώστε να δεί ο κόσμος γενικότερα άσπρη μέρα.
Scroll to top icon