ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.1.2019 | 05:29

Αγαπητοί φίλες και φιλοι

Τελευταία δεν είμαι καλά.Το αγόρι μου με παράτησε επειδή πιεζεται στο στρατό και θεωρούσε ότι κι εγώ τον πιεζω κάτι που δεν ίσχυε.χθες μου ζήτησε συγγνώμη και ότι κατάλαβε ότι είχε παρανοήσει και παραδέχτηκε πως εγώ ημουν μια χαρά και εκείνος έφταιγε για αυτό το κλίμα.Ωραια μέχρι εδώ.Ομως λέει πως δεν θέλει να ταξαναβρουμε γιατί εγώ δεν θα περνάω καλά στη σχέση ...όμως εγώ τον λατρεύω και τον περίμενα μήνες να έρθει στην Αθήνα για να τον βλεπω,είχαμε σχέση από απόσταση.Πιστευετε ότι μπορώ να τον φέρω πίσω...γενικά μέσα στη μέρα αν του στείλω μήνυμα θα κουβεντιάσει κανονικά μαζί μου αλλά έχει μια κάπως αμυντική στάση...σκέφτηκα να απομακρυνθω για να μην θεωρήσει ότι είμαι εκεί και τον περιμένω...πιστεύετε ότι υπάρχει περίπτωση να γυρίσει? Προχθές ήταν που μου έλεγε πόσο με αγαπάει και τώρα δεν θέλει να με ξαναδεί...αχ τι να κάνω ρε παιδιά ???
3
 
 
 
 
σχόλια
Μου φαίνεται πως ο πρώην φίλος σου δεν ξέρει αν πραγματικά θέλει τη σχέση και ίσως νιώθει ανασφάλεια λόγω απόστασης. Προσπάθησε λίγο καιρό να μην του στέλνεις καθόλου... Αν ενδιαφέρεται θα σε αναζητήσει αυτός.
Τον εχεις ζαλισει τον ανθρωπο, πηγαινε και εσυ στρατο(οχι με βυσμα σε γιωτοστρατοπεδο, κανονικο στρατο εννοω) να δεις τι νευρα θα εχεις. Μεχρι να απολυθει αστον ησυχο.
Θα σου πω κάτι και βάλε το καλά στο μυαλό σου. Οι σχέσεις, δεν είναι για να περνάς καλά. Περνάς καλά και με τους φίλους σου και με ξεπετές και με ότι άλλο θες. Όταν κάποιος κάνει μια σχεση και αυτη η σχέση έχει σημασία, αντέχει σε κάθε δυσκολία, γιατι θέλει τον άλλον ανθρωπο δίπλα του και ετσι δεν κολώνει να προσπαθήσει. Δεν τα παρατάει με άλλα λόγια με μία τόοοσο συνηθισμένη φάση που είναι ο στρατός... Αφησε τον.
Scroll to top icon