ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.1.2019 | 02:42

Σιχαθηκα

Απλά σιχάθηκα την όλη κατάσταση.Φροντίζω αδέσποτα, κυρίως γατούλες, και γενικά είμαι πολύ προσεκτική.Τηρώ τους κανόνες υγιεινής ώστε να μην υπάρχει θεμα με τη γειτονιά, τα σπιτάκια τους είναι στις αυλές μου και Μόνο και, Γενικά, ειμαι πολύ προσεκτική με αυτό το θέμα. Ρε σεις, τόσα χρόνια το κάνω αυτο. Τόσες γάτες έχω δει πατημενες στους δρόμους.Κάθε φορά βλέπω αίματα και τσουπ. Την έχουν πετάξει στον κάδο.ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΊΛΕ.ΣΚΟΥΠΊΔΙ ΕΙΝΑΙ; Αναγνωρίζω ότι δε θα καταλάβει κανείς την αγανάκτησή Μου, αλλά δυσκολεύομαι να χωνεψω ότι στο 2019, πια, σχεδόν κανένας Έλληνας δεν γνωρίζει ότι για τα νεκρά ζώα υπάρχει ειδικός φορέας ή καλείς τον δήμο και σου λέει τι να κάνεις.Και άσε αυτό. ΠΩΣ ΤΟ ΠΕΤΆΣ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ;! ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΊ ΚΑΙ ΜΌΝΟ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ; ΛΊΓΕΣ ΤΥΨΕΙΣ ΡΕ. ΖΏΟ ΠΆΤΗΣΕΣ. ΌΧΙ ΣΑΚΟΎΛΑ.Το πάτησες που το πάτησες, το παίρνεις και το πετάς στον καδο;(Είναι οι ίδιοι που δεν βλέπουν καν αν ζει πριν το παρατήσουν και το πετάξουν εντωμεταξύ) Καμμένο χαρτί η ανθρωπότητα γενικά.Υ.Γ. Επίσης έχω σιχαθεί να ακούω ανίδεους να με αποκαλούν "υπερβολική" ή "σχου μωρε...αγαπας πολυ τα ζωακια ε;" λες και ειμαι 5 χρονων.Όχι μωρή χαζογκομενα μου. Εσύ είσαι υπερβολικα βλαμμενη που δεν μπορείς να χωνέψεις ότι τα ζώα, ναι ρε φίλε, ΈΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ. ΠΟΝΆΝΕ, ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ, ΚΡΥΏΝΟΥΝ, ΠΕΙΝΆΝΕ, ΑΓΑΠΆΝΕ, ΥΠΟΦΈΡΟΥΝ.ΔΕΝ είναι άψυχα ρε σεις. Πότε θα αλλάξει η κοινωνια; ΠΟΤΕ;
4
 
 
 
 
σχόλια
Η κοινωνία θα αλλάξει μόνο όταν αλλάξουν οι νόμοι μας και γίνουν ΠΟΛΥ πιο αυστηροί σε κάποιες περιπτώσεις και όταν αλλάξει και η συμπεριφορά μας προς αυτη, τόσο ατομικά όσο και συλλογικά.
Εδώ χτυπάνε ανθρώπους και τους εγκαταλείπουν, για το ζώο θα ενδιαφερθούν; Το πρόβλημα θα μετριαζοταν αν υπήρχε μέριμνα για τα αδέσποτα κι αν άλλαζε γενικό η κατάσταση με τα σκουπίδια στην Ελλάδα. Και εννοείται αν άλλαζε η παιδεία του Έλληνα.
Πέρα από το ηθικό κομμάτι που το ανέλυσες ήδη, είναι και θέμα υγιεινής. Καθώς στην Ελλάδα ακόμα είμαστε με τους κάδους στα πεζοδρόμια σε κοινή θέα και πρόσβαση (και το θεωρούμε και νορμάλ), ας προσέχουμε λίγο παραπάνω τί πετάμε μέσα για να μην αρρωστήσουμε όλοι μαζί.
Scroll to top icon