ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.1.2019 | 13:56

Φίλοι

Οι φίλοι φενονται στα δυσκολα και οχι οταν κανεις ολα τα χατιρια και στα κερασματα Στην αναγκη θα φανει ποιος ειναι πραγματικος και οποιος οχι .
3
 
 
 
 
σχόλια
Ναι και στα δύσκολα. Μην ξεχνάς και όταν χαίρονται πραγματικά με τη χαρά σου και δεν ζηλεύουν την επιτυχία σου.Τα κεράσματα δείχνουν την συμφεροντολογια τίποτα άλλο.Γι αυτό σταμάτα να κερνάς κάθε τρείς και λίγο.Στο τέλος θα τραγουδάς αυτό : https://youtu.be/Tw4KOtzAgEQΥ.Γ: Μπορεί να μην αναφέρεται στη φιλία το άσμα , αλλά ταιριάζει στην αχαριστία.
Το λάθος που κάνουν οι άνθρωποι είναι ότι πιστεύουν πως κάποιοι με τους οποίους μοιράζονται ίδια γούστα (π.χ. αρέσει το ίδιο τραγούδι, η ίδια ταινία, το ίδιο άθλημα, κτλ...) ότι τους κάνει αυτόματα φίλους.Η πλειοψηφία των ανθρώπων στα δύσκολα κάνει πίσω.Αν κερνάς κι έχει ο άλλος κάποιο συμφέρον τότε δέχεται τη '''φιλία'' σας.Αλλιώς φίλοι που πραγματικά να έχουν ενωμένες ψυχές, ίσως υπάρχει μόνο ένας σε αυτόν τον κόσμο.Οι υπόλοιποι υποκρίνονται κι είναι συμφεροντολογικά ανθρωπάκια.
Scroll to top icon