ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.1.2019 | 17:23

Μπαμπεσα

Της φέρεσαι με τον πιο όμορφο τρόπο!Πάτε βόλτες, για φαγητό, καφέ, κανονίζεις εκδρομή στα χιόνια, της αγοράζεις δώρο εορτής ακριβό, σε αντίθεση με το απρόσωπο δικό της που σου προσφερει.Της κάνεις και γαμω τα κρεβάτια, της χαϊδεύεις τα μαλλιά το βράδυ, της μαγειρεύεις, την ταιζεις μέχρι και στο στομα..!είσαι και γαμω της περίπτωσης δηλαδή απέναντι της!Και εκείνη συχνά πυκνά αναφέρετε στον/ους πρώην πως έκαναν λιγα για αυτην, το σεξ το ξεχνούσαν, και πώς ο τελευταίος την είχε στείλει 'στον ... ' , και γενικά έδειχνε να οδεύουμε προς το καλό!Και ξαφνικά σου λέει πως θέλει να σκεφτεί, θέλει χρόνο, και μπαρμπουτσαλα!Εντέλει την έφερε πίσω από εκεί που την είχε στείλει!Τέταρτη-πέμπτη απογοήτευση μετρώ τον τελευταίο καιρό!!
8
 
 
 
 
σχόλια
Περα απο τα αλλα, γαμω τα κρεβατια ΔΕΝ τις εκανες, μην γελιεσαι. Δες την πραγματικοτητα, εισαι ενα κινητο πορτοφολι/διασκεδαστης για αυτην, και μαλιστα χαμηλης ποιοτητας. Με τα λεφτα/δωρα δεν δημιουργεις ελξη, η υπαρχει απο την αρχη η οχι.
Ο τρόπος που μπορεί να κάνουμε ή όχι τα πράγματα, ξενερώνει. Το θέμα είναι να τα κάνουμε επειδή μας βγαίνουν κι όχι για να τα χτυπάμε ή για να δεσμεύσουμε κάποιον. Έτσι έκανες τον πρώην λαχταριστό: θα σκέφτηκε ότι αυτός έστω την γουστάρει και δεν θέλει μια οποιαναναι στο κρεβάτι.Ο τρόπος που γράφεις... Λυπήσου μας λίγο. Δεν μας χαιδεψες και τα μαλλιά για να τον αντέξουμε.
Να μην της τα έδινες όλα στο πιάτο και εσύ! Αφού πέρασε καλά μαζί σου, μετά θυμήθηκε να σε ξενερώσει. Ζύγισε πρώτα καταστάσεις και μη πέφτεις με τα μούτρα κάπου και μετά κλαις τη μοίρα σου και ίσως τσουβαλιάσεις όλες τις γυναίκες από μέσα σου.Και αυτό πάλι με το τάισμα στο στόμα, τι βλακεία είναι! Όταν ήμασταν ανήμπορα μωρά, μας ταίζανε στο στόμα. Ολόκληρη γαιδούρα αυτή καλά βλέπω σε εκμεταλλεύτηκε πάντως.
"Της κάνεις και γαμω τα κρεβάτια, της χαϊδεύεις τα μαλλιά το βράδυ, της μαγειρεύεις, την ταιζεις μέχρι και στο στομα" δυο είναι τα τινά, πάνω από 20 δεν είσαι η γράφεις από την εθινική μέχρι να γεμίσει η νταλίκα diesel
Και τον ουρανό με τ' άστρα να της φέρεις, άμα δεν ταιριάζεις με την άλλη, δεν γίνεται τίποτα. Ας μην ξεχνάμε κιόλας ότι πολλές έχουν κατάλοιπα με πρώην σχέσεις και δεν είναι έτοιμες πραγματικά για μία νέα σχέση. Τα υπόλοιπα που γράφεις είναι κουραφέξαλα. Είσαι σίγουρος για το κρεβάτι; Ίσα ίσα μπορεί να 'σαι κινεζομηχανή και να ξενέρωσε.
Scroll to top icon