ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.1.2019 | 19:54

Κεραυνοί και η αναισθησία μου

Είμαστε σ ένα χωριό στα ορεινά της ηπείρου.. Τα σπίτια μας απέχουν περίπου δέκα λεπτά με το αμάξι.. Ολη την ημέρα σχεδόν βρέχει καταρρακτωδως. Ήμουν στο σπίτι του από χτες το βράδυ.. Ήθελα κάποια στιγμή να με γυρίσει στο δικό μου για να αλλάξω, να κάνω ένα μπάνιο. Συνήθως μου ζητάει να μείνω κλπ, αλλά αυτήν τη φορά δεν το έκανε επειδή σεβάστηκε το γεγονός ότι ήθελα να αλλάξω ρούχα. Εκείνος συμφώνησε κατευθείαν ενώ συνήθως επιμένει να μείνω. Ε, κι εγώ το πήρα εντελώς αψηφιστα μιας και δεν είμαι οδηγός . γενικά είμαι ψιλοαναισθητη. Το μόνο που παίρνει αλυσίδες ήταν το παλιό αγροτικό του.. Datsun δεκαετιών. Ξεκινήσαμε με αυτό.. Στον δρόμο εσκαγαν οι κεραυνοί δίπλα μας. Τα είδα ΌΛΑ. Σε περιοχές ελεύθερες από αλεξικέραυνο πάνω στο βουνό και με κεραυνούς και καταιγίδα. Μέσα μου παρακαλούσα να φτάσουμε ζωντανοί και τίποτα άλλο στον κόσμο. Ήταν θαύμα το γεγονός ότι δεν έσκασε κανένας πάνω ΜΑΣ. Αποφάσισε να με αφήσει και να γυρίσει αμέσως ενώ είχε σκοπό να μείνει σε μένα για καμία ώρα.. Πηγα στο δωμάτιο μου, άνοιξα τα παράθυρα και περίμενα πάνω από το κινητό επί ένα τέταρτο. Ειχα πανιασει ολόκληρη, είχα πάθει πανικό και ετρεμα εγώ που δεν με αγγίζει τίποτα. Ορκίστηκα ότι δεν πρόκειται να ξανακάνω τέτοιο πράγμα ποτέ. Αυτός για να μην μου χαλάσει χατήρι δεν είπε κάτι. Στον δρόμο δεν μου μιλούσε όπως συνήθως και συνειδητοποίησα πως αυτό που κάναμε ήταν τραγικά επικίνδυνο. Στο σπίτι με μάλωσε η μάνα μου όπως με μαλωνε στα 15..Με το δίκιο της.. Τελος πάντων μην οδηγείτε με τέτοια καιρικά φαινόμενα.
1
 
 
 
 
σχόλια
Οντως δεν διατρέχατε κίνδυνο από κεραυνό, βεβαια η πολλή βροχή θα μπορούσε από μόνη της να οδηγήσει σε ατύχημα λόγω μειωμένης ορατότητας.Αλλά οκ, με προσοχή και τον κατάλληλο εξοπλισμό μπορείς να οδηγήσεις σε όλες τις καιρικές συνθήκες, η οδήγηση δεν είναι μόνο για όταν έχει λιακάδα.
Scroll to top icon