ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.1.2019 | 00:16

Δε μιλάμε πια!

Γειά σας!!Ξέρω εναν τυπο εδω και έναν χρόνο. Κατι έδειχνε αλλα εγω όλο του ξέφευγα, δεν σκεφτόμουν να κανω τιποτα μαζί του ενω μου άρεσε.Το σκηνικό έγινε πριν τρεις βδομάδες...Είχαμε επικοινωνία, σεξ σχεδόν για 5 μέρες μέχρι που έφυγε προσωρινά για την πόλη του. Ολα κόπηκαν αν εξαιρέσουμε κάποια μηνύματα που έστειλα εγω όσο έλειπε τα οποία απαντούσε θετικά αλλα ποτε δε συνεχίζαμε την κουβέντα ιδιαίτερα. Κατα τ'άλλα σιωπή. Γυρίζει στην πόλη μου. Πως φέρομαι; Το γεγονός οτι δε μου μιλάει ενω είμαστε μακριά είναι ανησυχητικό ή να το δω θετικά γιατι δε ξέρουμε ακόμα που θα οδηγηθεί όλο αυτό. Και εγω έχω ενδοιασμούς γιατί ήταν μικρό το διάστημα της στενής επαφής μας αλλα δε περίμενα να μην υπάρχει καθολου επικοινωνία εκ μέρους του.
2
 
 
 
 
σχόλια
2 ενδεχόμεναΑ) Ήρθατε τόσο κοντά, μια φλόγα φουντώνει μέσα του για τον έρωτα σας, αλλά έχει τόση πολύ δουλειά εκεί στην πόλη του, έχει και κρύο, και, να, όταν πάει να σου γράψει ένα μήνυμα τον πονάνε τα δαχτυλάκια του. Ίσως είναι και απασχολημένος με το να ψάχνει δαχτυλίδι, και αυτό το παιχνίδι που παίζει ώστε να δείχνει απόμακρος θα κάνει δύο φορές μεγαλύτερη την έκπληξη σου! Για να πνίξει την θλίψη του που δεν σου μιλάει περισσότερο για τους παραπάνω λόγους, σκοτώνει τον χρόνο του με το να σκέφτεται πως θα ονομάσετε το πρώτο σας παιδί.Β) Μετά από 5 συνεχείς μέρες, ξεκαύλωσε αρκετά, αλλά θα είναι πιο θερμός όταν γυρίσει και έχει πάλι ορεξούλες.Ποιο βλέπεις πιο πιθανό?
Scroll to top icon