ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.1.2019 | 00:55

Βασικά Καλησπέρα σας

Γιατί για κάποιους το να είσαι δυνατός άνθρωπος ταυτίζεται με την αναισθησια;
4
 
 
 
 
σχόλια
Αυτα τα λένε όσοι δεν ενδιαφέρονται να μάθουν τον άλλον πραγματικά. Αν δεν μπεις στην διαδικασία να γνωρίσεις κάποιον είναι εύκολο να τον κρίνειςειακά γιατί βαριέσαι να τον καταλαβεις.Μπορεί να ζηλεύουν τη δύναμη του.
Δυνατός είναι αυτός που αντέχει τα χτυπήματα και προχωρά. Η καρδιά του γνωρίζει πόσο μπορεί να πονά και να υποφέρει. Απλά, ξέρεις κάτι; οι ''δυνατοί'' είναι τελικά εκείνοι που τυγχάνουν της ήσσονος κατανόησης από τους άλλους. Όσοι κλαίγονται και παραπονιούνται, την περνάνε κατσαρολάκι στο τέλος.
Όντως όσοι γουστάρουν να θυματοποιουνται ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν. Γίνονται θύτες γιατί βρίσκουν καποιο κορόιδο να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά για πάρτη τους.
Γιατί δίνει άλλοθι στους αδύναμους, ότι είναι και καλά ευαίσθητοι, καλοί άνθρωποι και τα σχετικά μπουρδολογηματα.Τίποτα, παιδί μου, δικαιολογίες για να συνεχίσουν να σέρνονται.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon