ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.1.2019 | 10:28

λέει ο αγαπημένος echidna

σε μια εξομολογηση που εχει κλεισει τα σχολια και δεν μπορω να εκφρασω την τρελη ταυτιση μου, λεει το εξης Υ.Γ. Δεν "ξεσπάθωσα", ούτε με ενδιαφέρει να πάω παρακάτω, πόσο μάλλον να ορέγομαι νέες "κτήσεις"... Εδώ, σε αυτό το μικρό κομματάκι γης ακριβώς, βρισκόταν κάτι μοναδικό και αναντικατάστατο για εμένα... Δεν θα φύγω, δεν πάω πουθενά, ούτε "πίσω", ούτε "μπροστά"... Δεν μπορώ, ακόμη και να το ήθελα. "Τα χέρια μου θα είναι για πάντα αδειανά"... ΑντίοΚαι εχω να πω ΠΟΣΟ ταυτιζομαι...Καθε φορα που ερωτευομαστε ειναι ιδιαιτερη και ισως καθε φορα διαφορετικη. Ομως εγω βιωσα μια φορα μοναδικη. Ενα βαθος απεριγραπτο με λεξη. Απεριγραπτο με καθε τροπο. Δεν μπορω να το περιγραψω, απλως υπηρχε. Και ακομα υπαρχει. Εν γνωσει μου , εμμενω στο παρελθον. Εν γνωσει μου, δεν σε ξεχναω. Εν γνωσει μου, ακουω τα τραγουδια σου, εν γνωσει μου σε ονειρευομαι. Εν γνωσει μου, θελω να θυμαμαι. Εν γνωσει μου σκηνοθετω στο μυαλο μου ονειροπολωντας σκηνες φανταστικες μιας νεας μας συναντησης. Για μενα, ειναι ο αναντικαταστατος. Και για αυτο δεν παω ουτε εγω, πουθενα. Δε με ενδιαφερει. Ολοι μοιαζουν ενα τιποτα μπροστα του. Κανεις δεν ειναι σαν αυτον. Κανεις δεν με αντιλαμβανεται οπως εκεινος. Εκεινος επιανε απο τις πιο κρυμμενες αποχρωσεις της ψυχης μου μεχρι τις πιο φανερες. Εκεινος με μια του προταση με εκανε να καταλαβω πως ειναι ηδη ενα μαζι μου. Εκεινος ειχε εκεινο το μυστηριο που χρειαζοταν για να μην με κανει να βαριεμαι. Του ειχα πει , πως και μονο που υπαρχει, εγω χαιρομαι και ας με εκανε να αμφιβαλλω για το ποιον του.. Χαιρομαι που ΓΝΩΡΙΖΩ πως ζει στον κοσμο αυτο οπως δε χαιρομαι για κανεναν αλλον. Δεν περναει μερα που να μην τρεχει εκει ο λογισμος μου... Κανω πραγματα που με ευχαριστουν, ομως ερωτικα δεν μπορω να δω κανεναν. Γιατι κανεις, δεν ειναι εσυ. (προς αποφυγη παρεξηγησεων δεν αναφερομαι στον echidna απλως πιανομαι απο τα λογια του για να πω για τη δικη μου ιστορια.)
1
 
 
 
 
σχόλια
Ο καθένας μας είναι ελεύθερος να διαθέσει τον εαυτό σου αληθινούς ανθρώπους ή φανταστικές καταστάσεις. Οι φανταστικές καταστάσεις αφορούν και περικλείουν εμάς και είναι πολύ εγωιστικές είναι η αλήθεια.Οι πραγματικές όμως έχουν ρουτίνα, φθορά και στιγμές που θες να ξεφύγεις. Ενώ στις φανταστικές οι ατέλειες απλά δεν είναι υπαρκτές. Το οξύμωρο είναι ότι με τις πραγματικές νιώθεις πιο πλήρης και όμορφα. Οι ανατροπές μεγαλύτερες, αλλά μπορεί δυσάρεστες. Τώρα εσείς που σας έτυχε ένας έρωτας να διασκεδάσει την ανία σας, σας καταλαβαίνω. Είναι κινητήριος δύναμη η ανία αλλά και λόγος αδράνειας αν πιστεύουμε ότι θα γυρίσουμε στα ίδια και τα ίδια. Έχει άλλη αίγλη να είσαι μια πληγωμένη καρδιά αιώνια ερωτευμένος πάρα το άτομο που τρώει τα μούτρα του και ζει μια καθημερινότητα πολλές φορές τόσο μικροαστική. :)
Scroll to top icon