ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.1.2019 | 10:29

Βγάζει μάτι

Ο κολλητός μου, φίλοι από δημοτικο,τλ στα 42 μας και οι δύο, τα έμπλεξε με μια που τον φλέρταρε για ένα εύλογο διάστημα. Δεν την είδε και έμεινε αλλά αφού τον διεκδίκησε ξεκίνησε η φάση τους. Αυτός ήταν μόνος μετά από μακροχρόνια σχέση 13 ετών. Βγάζει μάτι ότι δεν του ταιριάζει. Δε θα σχολιάσω το εμφανισιακο, αυτό είναι υποκειμενικό. Όμως τα έχουν λίγους μήνες και στήνεται έξω από τη δουλειά του απροειδοποίητα. Πού να ήταν και γυναίκα του δηλαδή. Είναι φανερό πως σε λίγο καιρό θα τον παίρνει από πίσω και αυτός θα χτυπάει κάρτα για να κουνηθεί μόνος του. Οκ, είναι αρχή και είναι στα μέλια αλλά λίγο τακτ δε βλαπτει. Η γυναίκα μου 9 χρόνια μαζί και σέβεται τον χώρο εργασίας μου όπως και εγώ τον δικό της. Και αν ποτέ έρθει θα περιμένει διακριτικά έξω , δε θα στηθεί μέσα μαζι με τους πελάτες. Αυτός είναι ευγενικός, ήσυχος,πολύ πιστός κτλ ενώ αυτή φαίνεται πολύ καπατσα. Να φανταστείτε στην αρχή την πέρασα για παντρεμένη που ψαχνεται. Μετά μου τη συστησε.Αν δεν τον τυλίξει, θα τον σέρνει σίγουρα από τη μύτη. Απορώ πως γίνεται να μη βλέπει μπροστά του με τι έμπλεξε. Και τι να πω και εγώ , δε θέλω να χαλάσουμε φιλιά τόσων χρονων. Παράλληλα μου εκμυστηρεύτηκε πως του την έπεφτε με φορα και μια άλλη , αλλά την έβαλε στον παγο. Γενικά ποτέ δεν έχει κερατωσει όσα χρόνια τον ξέρω. Είναι πιστό σκυλί και έχει κάνει λίγες σχέσεις, αν και δεν του φαινεται. Γενικά αρέσει σε γυναικες και φαίνεται πιο έμπειρος από ότι ειναι.Του ζητησα από περιέργεια αν μπορώ να τη δω και μου την έδειξε στο ινσταγκραμ. Ρε σεις μια κούκλα. Μικρότερή του 10-15 χρονια, περιποιημένη(η άλλη κυκλοφορεί σαν λετσος), όμορφη, μορφωμένη,δουλευταρου( ο ίδιος μου είπε ότι του είχε αναφέρει σε κουβέντα πως έτριβε τουαλέτες για να ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό που κάνει γιατί δεν είχαν οι δικοί της)και από όσα έχει ανεβάσει βλέπω πως έχουν αρκετά κοινά σε ενδιαφέροντα και ως χαρακτήρες από όσα μου είπε και αυτος. Απορώ πραγματικά. Είμαι σίγουρος πως μια μέρα θα το φάει το κεφάλι του. Δεν ερχονται κάθε μέρα τέτοιες γυναίκες στον δρόμο μας. Εν τω μεταξύ ο κολλητός μου έχει και λεφτά και φοβάμαι μην το έχει μυρίσει η άλλη αν και δε νομίζω. Τι να πω μερικοί από εμάς απλά δε βλέπουμε μπροστά μας. Αν ποτέ χωρίσουν, θα του πω τη γνώμη μου. Τώρα απλά κρατώ κλειστό το στόμα μου και βρίζω από μέσα μου.
1
 
 
 
 
σχόλια
Είσαι πολύ ωραίος φίλος.. Αυτό έχω να σχολιάσω. Δηλαδή δεν δέχεσαι την επιλογή του φίλου σου, τον θάβεις στην lifo μαζί με τον κοπέλα και περιμένεις χωρίς να τη γνωρίζουμε προσωπικά ότι θα την κρίνει κανείς άσχημα; Το ποια κοπέλα είναι το κελεπουρι, άσε τον φίλο σου να το κρινει.Γιατι και αυτή που λες η δουλευταρου και πανέμορφη, που ξερεις αν είχαν σχέση ότι δεν θα του τα έτρωγε και δεν θα του φέρονταν άσχημα και δεν θα τον καταπιέζε; Αν είναι όντως άσχημη η επιλογή του θα φανεί στην πορεία, εσύ αν δεν βλέπεις κάτι άσχημο να του κάνει, δεν έχεις κανέναν λόγο να επεμβαίνεις, παρα μόνο με συμβουλές καλοπροαίρετες και τίποτα άλλο. Δική μου αποψη.
Scroll to top icon