ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.1.2019 | 19:04

Κούραση

Είμαι 24 χρονών και νιώθω ότι η ζωή μου με έχει ήδη κουράσει. Έχω υπερβολικά πολλές υποχρεώσεις, μένω μακριά απ την οικογένειά μου και ενώ με τη σχέση μου τα πράγματα γενικά πάνε καλά, είμαστε από απόσταση και αυτό δημιουργεί πολλά προβλήματα.Επίσης απ το καλοκαίρι θα τελειώσω το μεταπτυχιακό που κάνω και πρέπει να ψάξω για δουλειά. Αυτό είναι ένα έξτρα άγχος γιατί προκαταβάλλομαι και δεν πιστεύω ότι θα βρω κάτι.Θα ήθελα λίγη ξενοιασιά αλλά δεν ξέρω πώς να τη βρω. Να περάσω μερικές όμορφες στιγμές χωρίς να σκέφτομαι τα προβλήματα και το τι θα κάνω στο μέλλον.
5
 
 
 
 
σχόλια
Αν είσαι υγιής εσύ και οι άνθρωποι σου και έχεις αγαπη όλα θα γίνουν με τον καιρό. Προσπαθήσε να σκέφτεσαι θετικά και να μην αφήνεις τις οποίες αρνητικές σκέψεις να σε επηρεάζουν, όσο μπορεις.(δύσκολο το ξέρω) Όταν με το καλό τελειώσεις με το μεταπτυχιακό σου, ψάχνεις για δουλεια, αφού νιώθεις ότι και τα δύο μαζί δεν θα τα μπορέσεις και πιεζεσαι. Σίγουρα θα βρεις κάποια στιγμή κάτι αν ψάχνεις συστηματικά. Τώρα για τη σχέση σου, αν η απόσταση είναι το μόνο πρόβλημα, μην το σκέφτεσαι τοσο. Βρείτε τρόπους να βρίσκεστε πιο συχνά, αν αγαπιεστε θα το ξεπεράσετε.
Καταλαβαίνω την αγανάκτηση σου και δεν θα πω το γνωστό "υπάρχουν και χειρότερα", θα σου προτείνω μόνο να απολαύσεις την δημιουργικότητα σου και να την διαφυλάξεις σαν μέρος της καθημερινότητας σου. Είναι όμορφη η ζωή όταν δημιουργείς (γνώσεις, σχέσεις, οικογένεια κλπ κλπ)
Έχεις υπερβολικά πολλές υποχρεώσεις και νιώθεις κουρασμενη, αλλά αν κατάλαβα καλά δεν εργάζεσαι;;;; Αχαχαχαχα καλό!!! Για βγες να δουλέψεις και ξαναμιλαμε για κούραση.
Άσε μας ρε συ....24 χρόνων χωρίς δουλειά με μεταπτυχιακό με γονείς που προφανώς τη συντηρούν εκεί που ζει με μια χαρά σχέση όπως λέει και ήδη νιώθει κουρασμένη και με πολλές υποχρεώσεις...και μόνο στη σκέψη πως πρέπει να βρει δουλειά αγχώνεται...από εκεί να καταλάβεις! Και είναι και σίγουρη ότι δε θα βρει. Προφανώς εννοει πως δε θα βρει μια δουλειά έτσι όπως αυτή τη θελει, για αυτό και λέω πως τότε θα καταλάβει τι εστί κούραση. Και σε βιβλιοπωλείο να πας θα έχεις έναν παπαρα να στα χώνει, να μη σου κόλλα ένσημα, να σε βάζει να κουβαλάς όλη την ωρα και στο τέλος να πηγαίνεις σπίτι σου κατά 15€ πιο πλούσιος.
Scroll to top icon