ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.1.2019 | 01:23

Βαρεμαρα

Ολο βαζω στοχους αλλα βαριεμαι να τους ξεκινησω. Πως θα τα καταφερω;
3
 
 
 
 
σχόλια
Έλλειψη κινήτρων, χαμηλή αυτοπεποίθηση, μη αρκετή ενθαρρύνση κατά καιρούς από το περιβάλλον σου, ίσως, που σε έχει κάνει να τα παρατήσεις. Πρέπει να εστιάσεις σε αυτά και να τα δουλέψεις, δεν υπάρχει κάποια συμβουλή, μόνο εσύ ξέρεις πώς θα το καταφέρεις, τί είναι αυτό που θα σου δώσει τελικά την ώθηση που χρειάζεσαι.
Life hack by Margarita: Λοιπόν ακού τι κάνω εγώ... Θέτω έναν στόχο και λέω ΠΑΝΤΟΥ ποιος ειναι και τι θα κάνω για να τον πετύχω. Σε γονείς, φίλους, αδέρφια , ξαδερφια ,θείους, αγόρι, γνωστούς και άγνωστους, στην λιφο παντού. Το κολλάω και πάνω από το γραφείο μου σε ένα χαρτί με μεγάλα ωραία γράμματα για να το βλέπω και αυτόματα αυξάνεται η πίεση για να δουλέψω. Ετσι, όσο μεγάλος και αν είναι ο στοχος δεν βαριέμαι και προσπαθώ (το τι πετυχαίνω είναι άλλο καπέλο φυσικα).Ακούγεται ηλίθιο και πολυ παιδικό αλλά δουλεύει.
Scroll to top icon