ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.1.2019 | 13:13

Μια συμβουλη 2

Ειμαι η κοπελα που σας εγραψε στις 24 του μηνα και ζητουσα μια συμβουλη.. λοιπον για να μην παρεξηγουμαι απο καποιους δεν ειμαι μαμοθρεφτη καθως αρκετα χρονια ζουσα και ζω ακομη μονη μου σε μεγαλη πολη μακρια και απο τους δυο γονεις μου χωρις κανεναν συγγενη..την μητερα μου την ειχα λιγα χρονια μαζι μου και μονο οσο σπουδαζα λογω αυτης της καταστασης!! τωρα σε αυτην την ηλικια που βρισκομαι και εφοσον φιλες- γνωστοι εχουν φυγει απο εδω η ειναι παντρεμενοι με παιδια ενω εγω εχω μεινει μονη μου σκεφτομαι να κανω μια επιλογη και ζητουσα απλα μια σοβαρη συμβουλη απο καποιον και οχι γελοιοτητες!!! Στο κατω κατω δεν εννοω να ζησω στο σπιτι τους αλλα απλα πιο κοντα στον εναν η στον αλλον!!
2
 
 
 
 
σχόλια
Σου απάντησα και γω χτες και μάλιστα σε υπερασπίστηκα πως δεν είσαι μαμμόθρεφτη. Οπότε δεν ανήκω στο τσουβάλιασμα περί γελοιοτήτων συμβουλών.
Να κανείς αυτό που λέει η καρδιά σου, αυτό που θες και ασε τον καθένα να λέει ότι θέλει, από τη στιγμή που δεν είναι στη ζωή σου, δεν μπορεί να σε κρίνει. Αν δεν μπορεσεις σε κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα να βρεις μια δουλειά εκεί που βρίσκεσαι, πιστεύω ότι θα ήταν καλό να μείνεις μαζί με τη μητέρα σου, να βοηθάει η μία την άλλη. Άλλο είναι να είσαι εντελώς μόνη σου, και άλλο να έχεις κάποιον να σε βοηθάει, υλικά και συναισθήματικα κυρίως.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon