ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.1.2019 | 13:41

Γεια σας! Παρηγορια στη πρωην.... τη γνωμη σας!

Ειμαι η Κατερινα 27 ετων... εδω και εναν χρονο εχω σχεση με εναν αντρα μεγαλυτερο μου και ειμαι πολυ ευτυχισμενη και τον αγαπαω.. εχω ομως ενα θεματακι που με καιει και θελω τη γνωμη σας!!!Ποσο θα σας ενοχλουσε, ποσο θα ανεχοσασταν αν το αγορι σας, σας ελεγε οτι μιλαει με τη πρωην του και τη παρηγορει, ενω κατα τα αλλα ειναι υπεροχος μαζι σας;;; Τον ενοχλει κατα φασεις, ενα τα μεγαλυτερα διαστηματα δεν τον ενοχλει καθολου! Ειναι υγιες;Μου λεει οτι δεν μπορει να μη της απαντησει απο ευγενεια, και ναι ειναι πολυ ευγενικο παιδι το αγορι μου, αλλα οταν τον βλεπω να μιλαει μαζι της καθε μερα συγκεκριμενη ωρα, δεν μπορω να το κατανοησω... ουτε η μητερα Τερεζα ειναι, ουτε και εχουν κατι να διαπραγματευτουν..., παιδια δεν εχουν και ουτε κοινα περουσιακα στοιχεια να μοιρασουν. Το βλεπω τοσο λαθος;;;Θα μου πειτε οτι μιλαει μπροστα μου, δεν το κρυβει και αυτο με ηρεμει, αλλωστε ισως μια χ αγνωστη φιλη να ειναι πιο επικινδυνη απο μια πρωην... αλλα δεν παυει να με ενοχλει και να μου δημιουργει ανασφαλειες... Ειμαι τοσο λαθος;; Ξερω οτι με αγαπαει, ξερω οτι με θελει, αλλα θα ηθελα μια γνωμη απο αντρες και γυναικες να δω πως το βλεπετε! Ευχαριστω και να ειστε ολες και ολοι παντα καλα!
11
 
 
 
 
σχόλια
Το οτι της μιλάει μπροστά σου (και μάλιστα παρηγορητικά, για ξεκάρφωμα) δεν σημαίνει οτι δεν θα μπορούσε να την κουτουπώνει πίσω σου (επίσης για παρηγοριά, τι μισές δουλειές;). Όπως και να'χει, ακόμα και σαχλαμάρες να είναι και οι δύο χωρίς να συμβαίνει κάτι, όλοι μαζί, μεγάλοι άνθρωποι, παίζετε στο θέατρο του παραλόγου. Αλλά τι ξέρω κι εγώ, ένα ξινό λεμόνι.
Όχι γλυκιά μου, είναι πρόβλημα. Αν της μιλάει όπως λέει απλά από ευγένεια, μάλλον δεν ξέρει να βάζει όρια και τον χειρίζεται η πρώην του. Χρειάζεται να βάλεις κι εσύ τα δικά σου όρια με αγάπη. Αν δεν σου αρέσει αυτή η κατάσταση το λες στον σύντροφό σου, του εξηγείς πως σε κάνει να νιώθεις κι ότι επιθυμείς να αλλάξει. Ανάλογα κι από τη δική του αντίδραση, θα καταλάβεις τι συμβαίνει!
Νομίζω όλους θα μας πείραζε λίγο ή πολύ. (Τουλ. εμένα θα με ενοχλούσε λίγο.)Συζήτησε το μαζί του. Δεν είναι κακό να εκφράζουμε πως νιώθουμε για κάτι με τον άνθρωπό μας. Απλα συζήτησε το όμως ε; Όχι σε στυλ γρίνιας. Πες του πως σε κάνει να αισθάνεσαι αυτό κτλπ. Αν είναι λογικό άτομο θα καταλάβει και θα πράξει αναλόγως.
Κοίτα... Από τα λίγα που ξερω, εχω καταλαβει τα εξης. Θα τα πω λιγο χοντροκομμενα και ισως οχι τοσο πολιτικα ορθα, αλλα τα πιστευω. Ενας αντρας μπορει να ειναι αφοσιωμενος μονο σε μια γυναικα. Ειναι σαν να δενεται μαζι της και μετα σιγα σιγα να θελει ολο και πιο πολυ να την φροντιζει και να ειναι διπλα της. Αυτο το δεσιμο ειναι πολυ δυνατο και του βγαινει σχεδον φυσικα και αυθόρμητα. Επομενως ακομα και να χωρισει κανεις με καποια ισως να εχει ακομα προστατευτικα αισθηματα για εκεινη. Νομιζω οτι ολο αυτο πηγαζει απο το ποσο σημαντικος νιωθει καποιος οταν η συντροφος του δειχνει οτι τον χρειαζεται. Τρεφεται το εγω τους και νιωθουν σουπερ. Αυτο νομιζω οτι το εχουν γενικα οι αντρες, το βλεπω στον πατερα μου, στον αδερφο μου, πολυ εντονα στο αγορι μου, στα αγορια φιλους μου, σε σχεσεις φιλων και νομιζω οτι ισχυει. Το θεμα λοιπον είναι, ότι αν ειναι να συνεχισει αυτη ησχεση, πρεπει σιγα σιγα ο συντροφος σου να επενδυσει συναισθηματικα σε σενα και να θελει να νοιαζεται για σενα πιο πολυ απο οτι για εκεινη. Σε πληγωνει γιατι ειναι σαν να διαλεγει να βοηθησει εκεινη απο το να κανει εσενα να νιωσεις ασφαλεια και μπορω πραγματικα να καταλαβω πως νιωθεις. Ενας χρονος ομως, ειναι μεγαλο διαστημα. Επομενως η θα τον αφησεις αν δεις οτι ταλαιπωρήσαι και το σκεφτεσαι μονιμα, ή θα προσπαθείς να του δειξεις ποσο σε πληγωνει και να του δειξεις ότι εσυ εχεις μεγαλύτερη αναγκη να νιωθεις ανετα απο οτι εχει αναγκη η πρωην για παρηγορια. Μου ειχε τυχει πολυ παρομοια φαση με την κολλητη του πρωην μου που ηταν καποτε πολυ παλια ερωτευμενος μαζι της. Του ειπα οτι ειπα σε σενα και επελεξε σιγα σιγα να την ξεκοψει.Τωρα απο την μερια της κοπελας. Της αρεσει πολυ η συναισθηματικη ασφαλεια που της προσφερει ο δικος σου. Νιωθει οτι τον κραταει με το να δειχνει ευαλωτη και ισως ενδομυχα να απολαμβανει τον ρολο damsel in distress. Δεν λεω οτι αυτο ειναι δα και τοσο κακο, ειναι ανθρωπινο, αλλα θα ηταν καλυτερο και για την ιδια την κοπελα αν ξεκολλαγε και εβρισκε καποιον αλλον να καλυπτει αυτην της την αναγκη. Πες στον δικο σου λοιπον, οτι κατα επεκταση της κανει ζημια γιατι δεν την αφηνει να δωθει καπου αλλου και μενετε και οι 3 σας στασιμοι. Ελπιζω να βοηθησα, το ανελυσα οσο μπορουσα.
Πρέπει να την έχει αγαπάει πολύ.. Πόσο καιρό έχουν χωρίσει; γνωρίζει αυτή οτι είναι μαζί σου; είναι αυτή με κάποιον; Αμα είναι απλό ανθρώπινο ενδιαφέρον δεν μπορείς να κάνεις κάτι,δεν θα βγεί υπερ σου, απλά αν νιώθεις ανασφάλεια θα φανεί,να σκέφτεσαι οτι αυτή ανήκει στο παρελθόν και μόνο και είναι στο χέρι σου να μην έχει ''χωρο'' παρα μόνο για εσένα στη ζωή του!
Καλα οκ....οπως τα λες..... Αμα ειναι ευγενικος οταν θα του ζητησει και κατι αλλο για να μην την προσβαλει τι θα κανει..... του κανει mind games και εσυ απλα κοιτας και δεν καταλαβαινεις
Scroll to top icon