ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.1.2019 | 17:52

×

Εδω στο σπιτι μες στην μοναξια μετα την δουλεια την αραζω στον υπολογιστη μες στη ζεστη και κατεληξα σε ενα συμπερασμα αν ημουν ομορφος θα με φλερτανε οι γυναικες θα ειχα πιο μεγαλη επιτυχια πλεον ουτε ασχολουμαι με το φλερτ ουτε με της βολτες τιποτα δεν με νοιαζει παντα μονος απο μικρο παιδι μες στην μοναξια και την θλιψη ετσι μεγαλωσα οι γονεις μου χωρισμενοι και πριν χωρισουν υπηρχαν εντονοι καυγαδες στο σπιτι με αποτελεσμα να εχω αρκετες φοβιες δεν μπορουσα ποτε να ενταχθω στο κοινωνικο συνολο .
3
 
 
 
 
σχόλια
Ο κόσμος που ζούμε δυστυχώς είναι πολύ του φαίνεσθαι. Θέλω να πω πως έχουμε χάσει την αλήθεια,οι άνθρωποι είναι σκληροί κ ψεύτικοι. Δεν θα σου πω κάτι για να σου αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεσαι,γιατί αυτο θα γίνει κάποια στιγμή και τότε θα ξυπνήσεις! Κάνε πέρα ότι τοξικό υπάρχει στην ζωή σου, ακόμα κ το τσιγάρο.Αγαπησε τον εαυτό σου όπως είναι,αποδεξου τον,αυτός είσαι και οφείλεις να κάνεις ότι καλύτερο για σένα.γυμνασου ,φάε υγιεινά,και μην αφήνεις την ζωή κανενός να σβήνει τη δική σου. Σιγά σιγά,θα καταφέρεις πράγματα ,θα με θυμηθείς! Αν έχεις την υγεία σου είσαι οκ!
Η εμφάνιση είναι το εύκολο πρώτο στοιχείο που κατηγορείς για να αποφύγεις να παραδεχθείς και να δουλέψεις με τα πιο πολύπλοκα ενδόμυχα θέματα που έχεις. Η μοναξιά και η θλίψη σου έγιναν συνήθεια. Και όχι δεν εννοώ σε καμία περίπτωση ότι το θες και το αποζητάς αυτό, αλλά όπως δεν μπορούσες να ενταχθείς ως παιδί στο κοινωνικό σύνολο, αυτό έγινε κάτι το αναμενόμενο και "φυσιολογικό", έτσι και τώρα είναι ακόμα πιο δύσκολο να συνάψεις προσωπικές και ερωτικές σχέσεις. Και σίγουρα ευθύνεται σε αυτό και το οικογενειακό σου περιβάλλον. Την αγάπη την μαθαίνουμε, μας την μαθαίνουν, την εκφράζουμε και την βιώνουμε ανάλογα με τα πρώτα ερεθίσματα στοργής και τρυφερότητας που λαμβάνουμε από τους οικείους μας. Προσπάθησε να λύσεις όλα αυτά τα θέματα, βρες τα με τον εαυτό σου, αποδέξου αυτό που είσαι όπως και να είσαι, δες τι αξίζεις ως άνθρωπος. Και πίστεψέ με, η εμφάνιση είναι ένα απειροελάχιστο που προσέχουν οι γυναίκες. Δεν είσαι μόνο μια εμφάνιση. υγ.1 Όντως περιμένεις να σε φλερτάρουν οι γυναίκες; Τί θα γίνει εάν για μία φορά έκανες εσύ το πρώτο βήμα και πήγαινες να φλερτάρεις εσύ;υγ. 2 Άμα έχεις όντως ζέστη στο σπίτι σου, με τόσο κρύο που έχουμε εδώ, θα έπαιρνα κρασάκι και θα ερχόμουν να κάναμε ψυχανάλυση από κοντά. :Ρ
Μάλλον ευθύνονται οι καβγάδες των γονιών σου για τις οποίες φοβίες σου.Προσπάθησε να τις αντιμετωπίσεις/λύσεις εφόσον θελεις να ξεφύγεις από την μοναξιά σου.Μην χρεώνεις τα παντα στην εμφάνιση σου , υπάρχουν ανθρωποι κάτω του μετρίου εμφανισιακά , με σχέσεις και οικογένειες.
Scroll to top icon