ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.2.2019 | 14:48

Φιλόζωοι του κω...

Προσπαθώ να υιοθετησω ένα γατί εδω και βδομάδες. Βρίσκω ένα ή ιδιοκτητρια του οποίου έμενε πέρα στους πέρα κάμπους, είπαμε να βρεθούμε στην μέση αλλά μόνο μέση δεν ήταν έπρεπε να πάω εγώ μια ώρα δρόμο. Εν τέλει αφού είπε να με πάρει δεν με πήρε κι όταν την πήρα εγώ είπε ότι το γατί είχε αρρωστήσει κλπ. Το αφήνω. Βρίσκω άλλο της εξηγώ ότι θέλω να υιοθετησω άμεσα κλείνουμε ραντεβού για Κυριακή και επειδή ήθελε να πάμε μαζι στον κτηνίατρο μου είπε για καθημερινή της λέω δεν μπορώ να πηγαινω έρχομαι εκεί που μένετε που επισης ήταν μακριά γιατί δεν έχω χρόνο και αφού δεν το δέχθηκε να το πάρω να το πάω εγώ ούτε μου πρότεινε σαν καλή φιλόζωη που ενδιαφέρεται για το ζώο να έρθει σε μένα το άφησα το θέμα. Αυτό που με ξινισε πραγματικά ομως είναι το συμβόλαιο υιοθεσίας. Να στελνω φωτογραφιες από το σπίτι μου να δεχόμαι να έρχεται ο κάθε άσχετος ιδιοκτήτης ζώου αλλά Άσχετος στο σπίτι μου να πρέπει ανά πάσα ώρα αν συμβεί κάτι στο ζώο να επικοινωνω μαζί του και στην τελικη άμα δεν του κάνω το παίρνει πίσω και μας χαιρετά. Μηπως να σας σκουπιζουμε ΚΙΌΛΑΣ; Και στην τελική εγω που ξέρω ότι εσύ πλήρεις όλες τις συνθήκες πού απαιτείς από μένα; Εσύ σε ποιον λογοδοτεί; Εσύ το μαζέψες και το έβαλες σε αποθήκη. Και τέλος αν είναι να υιοθέτησω και τον ιδιοκτήτη μαζί με το ζώο πάω και περιθαλπτω ένα από το δρόμο και τελειώνει η υπόθεση. Καλή η προστασία αλλά βάλτε κι ένα όριο καπο υ. Σιγά μην μας στέλνετε και τάγματα εφόδου.
1
 
 
 
 
σχόλια
Υπάρχουν πολλές φιλοζωικές (σίγουρα και στην περιοχή σου) από οπου μπορείς να υιοθετήσεις ένα γατάκι, και συνεπώς να σώσεις μια ψυχή από το δρόμο.Επίσης, όπως γνωρίζεις υπάρχουν πολλοί που κακοποιούν και ταλαιπωρούν τα ζώα, δεν θεωρώ οτι είναι κακό να γίνεται κάποιος έλεγχος για αποφυγή τέτοιων περιστατικών.Ο καθε ιδιοκτήτης που αγαπάει τα ζώα του θέλει να σιγουρευτεί οτι θα έχουν μια καλή ζωή και δεν θα καταλήξουν στο δρομο ή χειρότερα.
Scroll to top icon