ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.2.2019 | 19:06

σκουλαρίκι στον αφαλο

Γειααα θελω πολυ καιρο και ειμαι στο τσακ να το παρω αποφαση να κανω σκουλαρικι στον αφαλο.. θα με βοηθουσε πολυ αν μου λεγατε την εμπειρια σας (όσοι εχετε κάνει) σχετικά με την περιποιηση και τον πονο εκεινης της στιγμης αλλα και των πρωτων ημερων. Ευχαριστω πολυ!
3
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ θα σου πω πως δεν πόνεσα καθολου(έχω και στη μύτη), ήταν βέβαια πολυ καλός και σωστός στη δουλειά του και εκείνος που μ την έκανε (σε γνωστό κατάστημα στα μελίσσια αν έχεις ακουστά, πολυ ικανοποιημένη!) η φροντίδα ήταν λίγο ζόρικη ήθελε προσοχή και όχι στενά παντελόνια γύρω απ την περιοχή Είχα θέμα με μόλυνση αλλά με κρέμα fucidin πέρασε γρήγορα! Αυτά από εμένα αξίζει πάντως σαν πιρσινγκ αρκεί να γίνει σωστά από επαγγελματία :)
Βάζουν ξυλοκαινη για τον πόνο, πριν σε τρυπησουν, το περιποιείσαι δύο φορές τη μέρα με betadine σε αλοιφή, που το απλώνεις με μπατονετα και ανεβοκατεβαζεις το σκουλαρίκι για αποφυγή μολυνσεων. Καλύτερα να το κάνεις χειμώνα.
Η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι τι περιποίηση ήθελε κ αν με βόλευε τις πρώτες εβδομάδες πάντως θα σου πω ότι θυμάμαι πως πόνεσε αρκετά (περισσότερο από φρύδι, μύτη, χειλια) που είχα piercing κ εκεί. Δυσκολευομουν να αλλάζω σκουλαρίκια αρχικά γιατί θέλει μαεστρια στο να μην σου πέφτει η μπίλια κάτω.Παντως πέρασαν τόσα χρόνια κ ακομα φοράω σκουλαρίκι στον αφαλό, μου αρέσει κ δεν το μετάνιωσα καθόλου σε σχέση με τα άλλα piercing.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon