ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.2.2019 | 16:45

Μανία με τους/τις πρώην !

Βρε λίγο τσίπα... αυτοσεβασμού δεν έχετε;;;Για να είναι πρώην κάποιος λόγος υπάρχει.. αλλιώς δεν θα ήταν πρώην!Αν τον/την αφήσατε, ε αφήστε τον/την να ηρεμήσει και μην απαντάτε... και εσάς που σας αφήσανε, ε απλά δεν τους κάνατε, ε ας είστε καλύτεροι στον/στην επόμενο/η ή να κάνετε καλύτερη επιλογή!Να ξέρετε όμως ότι αν είστε ώριμοι και συνειδητοποιημένοι ο/η επόμενος/η θα είναι πάντα καλύτερος/η... Αν απελπίζεστε, ε είναι πολύ πιθανό να πέσετε σε χειρότερο/η! Ψίτ... εσένα που σε χώρισε αυτός, κοίτα εκεί αυτό το αγόρι πως σε κοιτάει, σαν ξερολούκουμο και μου φαίνεται και συμπαθητικούλης...Ε και για σένα που σε άφησε εκείνη η μπιπ... κοιτα μια κοριτσάρα που λιώνει για τα μάγουλα βερύκοκο σου!Εσένα που τον παράτησες γιατί σε εγκατέλειπε, να ξέρεις ότι στη γωνία σε περιμένει αυτός που θα σε κάνει να νιώσεις πραγματική γυναίκα....Και τέλος εσένα που την παράτησες γιατί ήταν συνέχεια ξινή, να είσαι σίγουρος ότι σε λίγες μέρες θα βρεις τη γυναίκα των ονείρων σου!ΜΗ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΙΣΩ! Η ΖΩΗ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ... ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ!
4
 
 
 
 
σχόλια
Όταν δεν έχεις αξιοπρέπεια δεν έχεις αξιοπρέπεια.Εδώ πρώην σου δεν είναι κάποιος και κάθεται και σε stalkarei.Τρέχα γύρευε με τον κάθε εμμονικό με την γαμάτη πάρτη μας.
Έχεις δίκιο στο να μην εστιάζουμε στο παρελθόν και να κρατάμε τα μάτια μας ανοιχτά Διαφωνώ με το μοιρολατρικό κομμάτι του κειμένου σου" Η ΖΩΗ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ" "να είσαι σίγουρος ότι σε λίγες μέρες θα βρεις τη γυναίκα των ονείρων σου!"

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon