ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.2.2019 | 23:08

misfire

Να θες να κάνεις έρωτα με τον άνθρωπο που ήθελες από πάντα και όταν έχει έρθει εκείνη η ώρα να του πέφτει κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης και να μην ξανά σηκώνεται.
10
 
 
 
 
σχόλια
αυτα για να μαθεις να ερωτευεσαι!!καλη μου,ερωτας "απο παντα" και φρασεις του στυλ "του πεφτει" δεν πανε μαζι,παρα μοναχα αν εισαι διχασμενη προσωπικοτητα! μην το παιζεις χαλαρη,ενω δεν εισαι.εαν τον αγαπουσες δεν θα μας ειδοποιουσες για τη (μη) πραξη,δεν μας νοιαζει! ωριμασε!
συγνωμη,απευθυνεσαι σε μενα ή μας λες τις ημιτελεις στιχομυθιες με τις σχεσεις σου;εαν ισχυει το δευτερο,τοτε επαναλαμβανω το "δεν μας ενδιαφερει". και επισης,λυπαμαι για τις ατυχιες σου,μπορεις να επικαλεστεις το βολικο αφηγημα περι "μαλακομαγνητη" και να κοιμηθεις ησυχα τα βραδια,μεχρι το επομενο στραπατσο...εαν,παλι,ισχυει το πρωτο,τοτε χαιρομαι που,εστω και αθελα μου,σου εδωσα μια ευκαιρια να "την πεις" σ' εναν ανδρα,φαινεται να το ειχες αναγκη,ελπιζω να ικανοποιηθηκες!αν και δεν θα αλλαξει κατι στη ζωη σου,με το να κατηγορεις μονο και συνεχεια την αλλη πλευρα.οπως και να χει,ωριμασε και συ!
Scroll to top icon