ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.2.2019 | 18:42

Ανασφαλεια

Πείτε μου τρόπους να γινω πιο έξυπνη.Κουράστηκα να με θεωρώ χαζή!
5
 
 
 
 
σχόλια
Το πρόβλημά σου είναι η αυτοεικόνα σου και κατ'επέκταση και άλλα.Αυτό διορθώνεται στον ψυχολόγο.Το πώς είσαι, το πώς σε βλέπουν και το πώς θες να είσαι.Να γίνεις έξυπνη από χαζή δεν γίνεται αλλά μην ανησυχείς,κατά πάσα πιθανότητα είσαι απλά μέτρια.Κάνε ένα τεστ iq να το βεβαιώσεις.Τώρα αν θες να φαίνεσαι έξυπνη ακολούθησε όλες τις προαναφερθείσες συμβουλές των σχολιαστών από πάνω μου.
Να προσθέσω ότι στο τεστ iq δεν μετρώνται οι γνώσεις αλλά η αντίληψη και η ταχύτητα.Όσα ντοκιμαντέρ και να δεις δεν θα σου πέσει ερώτηση για το τείχος ανάμεσα στην Ζιμπάμπουε και τη Νότια Αφρική.
Προσπάθησε να συναναστρεφεσαι εξυπνους ανθρώπους.Αλλά τι λέω;... Αν έχεις ανασφάλειες, χειρότερα θα νιώσεις. Χμ... Κάνε κάτι για την ανασφαλεια σου πρώτα. Επισκέψου ιδανικα έναν ειδικό.Όλα αλυσίδα είναι.
Δες εκπομπες, ντοκιμαντερ, βιντεο, τα οποια ειναι πιο φιλοσοφικα, κοινωνικα, πολιτκα ή οτιδηποτε σε ενδιαφερει.Διαβασε βιβλιαΚοψε τα ινσταγκραμ, τουιτερ, ριαλιτι κλπΕπικεντρωσου στον εαυτο σου, τι σε κανει χαρουμενη και ασε πισω τη μαζοποιησηΑναπτυξε κριτικη σκεψη!!
Scroll to top icon