ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.2.2019 | 10:48

Είμαι η μόνη

Στην πλειοψηφια οι κοπελες που βλεπω οι οποιες ειναι 20-25 εχουν προσωπο που φαινεται η ηλικια τους (με την καλη εννοια)εχουν γυναικεια χαρακτηριστικα που εμπνεουν τουλαχιστον για την δικη μου γνωμη ωριμοτητα.Αυτες οι κοπελες μπορουν να εχουν συντροφους μεγαλυτερους χωρις να δειχνουν αταιριαστοι.Εχουν την δουλεια τους,το αμαξακι,τους φιλους τους,πηγαινουν για κανενα χαλαρο ποτακι...Εγω ειμαι 25ετων,ανεργη χωρις αυτοκινητο χωρις την κοινωνικη ζωη που επιθυμω,και με ενα προσωπο δημοτικου...Μπορει να μου λενε συχνα την ατακα οτι αυτο ειναι καλο για αργοτερα ομως τωρα τι γινεται; Που όπου και να παω πρεπει να δειχνω ταυτοτητα και στην δουλεια που ημουν οι πελατες μου ελεγαν >Ολα αυτα με κανουν να αισθανομαι ανωριμη,οτι ειμαι μωρο,μικρη δεν ξερω πως να το χαρακτηρισω,με κανει να νιωθω υποτιμητικα μπροστα σε μικροτερους και μεγαλυτερους ανθρωπους.
12
 
 
 
 
σχόλια
Αν νιώθεις ανασφάλει με το ότι μικροδείχνεις (γιατί κακό δεν είναι αλλά οκ) υπάρχουν τρόποι να μην μικροδείχνεις τόσο. Από ντύσιμο μέχρι το κούρεμα και μετά μακιγιάζ (ειδικά τα 2 πρώτα παίζουν μεγάλο ρόλο στο λέω από χέρι.)
Αυτοπεποίθηση χρειάζεσαι και να δίνεις δύναμη στον εαυτό σου. Άσε τι κάνουν οι άλλοι και μη συγκρίνεσαι με κανέναν, εκεί γίνεται η ζημιά.Και να σε κάνω να ζηλέψεις, εγώ έχω το πεζό δύο και πηγαίνει τρελές αποστάσεις. χαχα
Είμαι 41, μοιάζω σαν 30 και στο τηλέφωνο ακουγομαι πιτσιρίκι, έχει τύχει να με ρωτήσουν αν είναι οι γονείς μου εκεί. Ποτέ δε με εμπόδισε αυτό σε κάτι. Και θέση προϊσταμένου είχα στην τράπεζα που δούλευα και μια χαρά μπορούσα να επιβληθω σε 6 μαντραχαλους. Στα προσωπικά μου το ίδιο. Να φέρεσαι σαν ενήλικη για να σε αντιμετωπίζουν και οι άλλοι έτσι.
"Να φέρεσαι σαν ενήλικη για να σε αντιμετωπίζουν και οι άλλοι έτσι." Κάτι ανάλογο είχα στο νου να γράψω, ίσως και μια μίξη των προαναφερθέντων, μα η φράση που χρησιμοποίησες είναι ό,τι πιο ουσιαστικό και ολοκληρωμένο.
Αφού μπροστά σου έχεις έναν τοίχο, για να βρεθείς από την άλλη πλευρά μπορείς:- να σκάψεις και να πας υπογείως- να σκαρφαλώσεις- να τον κατεδαφίσεις- να φτιάξεις μία πόρτα- να βρεις που τελειώνει και να πας από γύρω- ...τι θέλω να πω... Όταν αντιμετωπίζεις ένα πρόβλημα το οποίο σου φαίνεται ανυπέρβλητο, βρες δημιουργικούς τρόπους για να το παρακάμψεις. Αν θεωρείς ότι το παρουσιαστικό σου αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για τα επαγγελματικά ή τα προσωπικά σου, δες τί μπορείς να κάνεις που θα το αντισταθμίσει. Από το να κάνεις ορθοφωνία για να μην ακούγεσαι και σαν παιδάκι, να ντύνεσαι πιο "μεγαλίστικα" (αν φοράς τζιν και αθλητικά, λογικό να μικροδείχνεις), να δουλέψεις λίγο το ύφος σου κλπ. Αξιοποίησε ό,τι όπλο έχεις στη φαρέτρα σου και κυρίως αποδέξου αυτά που έχεις κι αυτά που δεν έχεις. Με μια καλή μπλόφα έχουν κερδηθεί φαινομενικά χαμένες παρτίδες.
Εγώ θα έφτιαχνα μια πόρτα :DΠάρα πολύ ωραία το έθεσες και πολύ σωστές οι συμβουλές σου! Το πρόβλημά της είναι ότι έχει κοριτσίστικο στυλ και όχι γυναικείο. Δεν έχει να κάνει με το ότι μικροδείχνει!
Τόσα χρήματα ξοδεύονται για να μικροδείχνουμε όσο να πεις. Από μικρή φαινομουν γυναίκα. Από τα 15 μου. Δεν με έκαναν για κοριτσάκι ενώ μέσα μου ένιωθα πολλές φορές τέτοια. Ούτε το σώμα, ούτε το πρόσωπό μου βοηθούσαν για κάτι τέτοιο. Πολύ θα μ' άρεσε να δείχνω μικρότερη. Δεν βρίσκω τίποτα το αρνητικό σε αυτό.
Έχω babyface ,είμαι μισή μπουκιά και έχω πολύ παιδική φωνή επομένως είμαι στην κατηγορία σου. Πάραυτα δεν βλέπω κάπου το πρόβλημα ούτε θεωρώ ότι το να μικροδείχνεις δεν σε εμποδίζει κάπου. Και σύντροφο στην ηλικία σου μπορείς να έχεις και δουλειά και φίλους. Προσπάθησε σιγά σιγά να κάνεις τις κινήσεις για να αποκτήσεις όσα θες αρχίζοντας με την κατανόηση οτι δεν σου φταίει η εμφανισή σου.
Υπάρχουν άνθρωποι που μεγαλοδειχνουν, άνθρωποι που μικροδειχνουν. Θεωρείς ότι αν μεγαλοδειχνες θα μπορούσες να έχεις πετύχει περισσότερα πράγματα, θα ήσουν πιο καλά με τον εαυτό σου κτλ. Αυτό όλο είναι μια ψευδαίσθηση! Όπως και να ήσουν, κάτι θα έβρισκες που δε θα σε ικανοποιούσε. Χρειάζεται να αποδεχτείς και να αγαπήσεις τον εαυτό σου! Όπως ακριβώς είναι, γιατί όλοι μας είμαστε μοναδικοί και όμορφοι για αυτή ακριβώς τη μοναδικότητα μας! Αγκάλιασε αυτή σου την ιδιαιτερότητα και θα δεις ότι δεν έχει τίποτα το αρνητικό!
Scroll to top icon