ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.2.2019 | 17:55

μεγάλο διώχνω

φενομε μεγαλύτερη από την ηλικία μου . αυτό μου δημιουργεί προβλήματά , με στεναχωρεί και νιώθω άσχημα. ειμαι 35 και φενομε για 45. νομίζουν ότι κρύβω την ηλικία μου έχω φτάσει σε σιμιο να λεω οτι ειμαι 50 χρονών για να μου πουν α δε φαίνεστε τοσο καλε κυρια φαίνεστε πιο μικρή. μου την πεφτουν 65 ριδες και βαλε. επιδι εχω κάποια κιλα παραπανο αυτόματος με κανει να δείχνω μεγαλύτερη?? και αδύνατη, όταν ει μουν παλι ετσι λέγαν οτι φενομε μεγαλύτερη. ξενερώνω οταν με σεβοντε και μου μιλαν σα να ειμαι θιτσα. και μεγαλύτεροι μου και μικρότεροι, με φωνάζουν με σεβασμο. φοράω ρούχα ε καζουαλ ,δε είναι η εμφάνιση μου παλιομοδιτικη.
3
 
 
 
 
σχόλια
Αυτό είναι 50% θέμα γονιδίων, και 50% θέμα περιποίησης, ρούχων, κουρέματος, κτλ.Για τα γονίδια δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, για το επιπλέον βάρος εσύ ξέρεις αν μπορείς/θέλεις να το χάσεις, αλλά για άμεσα αποτελέσματα θα μπορούσες να αλλάξεις το χτένισμά σου και το χρώμα (σε ένα καλό κομμωτήριο), να μάθεις να βάφεσαι κατάλληλα, και να διαλέγεις ρούχα που να ταιριάζουν στην ηλικία σου. Μη διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια από άτομα που κατά τη γνώμη σου έχουν ένα στιλ που σου αρέσει.
Scroll to top icon