ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.2.2019 | 15:46

ρε παιδια

σημερα γνωριστηκα με εναν τυπο ο οποιος ειναι μια κρυο και μια ζεστη..δειχνει να με θελει αλλα δεν ξερω... τι παιζει?
10
 
 
 
 
σχόλια
Δηλαδή στα πρώτα 10 λεπτά της γνωριμίας καραγούσταρε στα επόμενα 10 λεπτα χλιαρός και τουμπαλίν ??Χμμμ έχει και συννεφιά και δεν βλέπω και τα άστρα να σου πω τι παίζει ..Για κάνε ενα update και αύριο να δούμε .
Του αρεσες. Απλώς είχε πολλά στο μυαλό του και δεν μπορούσε να είναι πιο εκδηλωτικος.Είναι που είχε κάτι μπερδέματα στη δουλειά και τα σκεφτόταν συνέχεια. Συν ότι αναρρώνει από γαστρεντεριτιδα και όσο και να πεις, όταν πονάει το στομάχι ε, δεν είσαι στα καλύτερά σου.Κάνε υπομονή τρεις μέρες. Πες του να φάει ρυζακι και να αποφύγει γαλακτοκομικα. Α, κι αν μπορείς άλλαξε λίγο το στυλ σου, γιατί ενώ του άρεσες, αυτα που φορούσες δεν ήταν του γούστου του.Επίσης... Το άρωμά σου... Είχες βάλει πολύ; Ήταν το αποσμητικό;Δεν ξέρω... Πάντως τον απωθουσε. Αλλαξε το κι αυτό.Και το γέλιο σου... Αυτό του άρεσε. Αλλά να... Είναι που έχει και την άλλη την πρώην, που δεν την έχει ξεχάσει ακόμα και τη σκέφτεται που και που. Του αρεσες... Δεν είναι ότι δεν του άρεσες... Αλλά δεν του άρεσες πολύ. Του αρεσες έτσι κι έτσι.Προς το λίγο. Σαν την εξομολόγησή σου.
Scroll to top icon