ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.2.2019 | 22:46

Καληνυχτα

Αυτη η αίσθηση για σένα μπορει να ειναι πλακα, μπορει να ειναι ψέμα...για μενα ομως ειναι τα παντα. Δεν μου έφτανε αυτο...τωρα δεν μπορω να σε ονεορευτω γιατι καθε μερα μου περιγράφεις ποσο μακρυα μου εισαι ακομα και στα ονειρα με καποιον αλλο....δεν ειμαι καλα...νιωθω μια κινούμενη κομμένη ανάσα...αλήθεια γιατι δεν βάζεις ενα τέλος...; Γιατι δεν μου φέρεσαι με αγαπη οπως λες οτι με αγαπας...; Γιατι δεν μου λες την αλήθεια αν υπαρχει κατι να μου πεις; Θελω να παρω καθε πόνο απο εσενα...γιαυτο δεν φευγω...και αυτο που καταφέρνω τελικα ειναι η αυτοκαταστροφή μου και το να δινω σε εσενα λιγότερα απο αυτα που αξιζεις...δεν θελω αλλο να ζω ετσι...καποτε ειχα εμπιστοσύνη τουλάχιστον στον εαυτό μου...τωρα δεν εχω τιποτα.
1
 
 
 
 
σχόλια
Αχ με συγκίνησε το κείμενο σου. Η αγάπη δεν χάνεται απλώς δεν τα καταφέρνουν όλοι ( σε περίπτωση που είχατε σχέση αυτό). Να μάθεις να χαίρεσαι με την χαρά του άλλου και να λυπάσαι με την λύπη του αν τον αγαπάς πραγματικά. Να είσαι καλά και να χαμογελάς θα την βρεις πιστεύω κι εσυ την άκρη σου ( είχατε δεν είχατε σχέση).
Scroll to top icon