ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.2.2019 | 01:14

Η πιο ωραία πολη

Μου λείπεις Πάτρα μου.Μου λειπουν οι βολτες με την παρεα μου,οι βραδιες μας στο σουρωτήρι,τα τραγούδια,τα χαμόγελα,ολα! Μου λείπει αυτή η πολη,η ξεγνιασια,η ηρεμια μου στην γκαρσονιερουλα μου.Η σχολη μου,τα παιδιά απο την σχολη,που για καποιο λογο ολοι γνωριζομασταν!Εχω κουραστεί εδω,δεν εχω φιλους,η σχολή μου πολυ μετρια,ολοι απροσωποι,δεν βγαίνω.Και που να παω; Για καφε ή σε κλαμπ; Να είμαι με ενα ρολοι στο χερι να μην χασω το μετρο ή το λεωφορείο να παω σπιτι.Μου λείπει αυτη η φοιτητουπολη.Αν μου δινοταν η ευκαιρία θα ξαναγυρνουσα,χωρίς δισταγμούς θα το εκανα.Ισως ολα γίνονται για καποιο λογο.Αλλά αυτος ο ενας χρονος σε αυτη την πολη θα μου μεινει αξέχαστος!
2
 
 
 
 
σχόλια
Έχεις κολλήσει σε κάτι και τα βλέπεις όλα μίζερα στην πόλη σου.Πάρτο αλλιώς ή γύρνα εκεί.Πάντως και τα παιδιά από την σχολή σου δεν θα έμεναν για πάντα εκεί, εκτός από τους Πατρινούς.Ωραίο να αναπολούμε αλλά όχι και να μην ζούμε το τώρα.Εστίασε στην ζωή σου εκεί που την κάνεις.
Scroll to top icon