ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.2.2019 | 02:16

παράξενα συναισθήματα

Όταν γυρνώ στο χωριό μου , και βλέπω τους παλιούς μου φίλους , την οικογένεια μου , γενικά πρόσωπα τα οποία ενώ τα έβλεπα καθημερινά πλέον τα βλέπω σπάνια , νιώθω ένα τόσο παράξενο συναίσθημα . Στην αρχή τουλάχιστον μέχρι να προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα . Τι να είναι άραγε ; Σαν να νιώθω ότι τα συναισθήματα μου εξαρτώνται από τους άλλους. Σαν μια στεναχώρια να με τρώει που οι καλές στιγμές με αυτά τα πρόσωπα είναι πια μόνο αναμνήσεις . Ένα ανεξήγητο άγχος τέλος πάντων . Ενώ όταν είμαι μόνη μου και έχω το προγραμμα μου είναι αλλιώς .. αναζητώ τα συγκεκριμένα προσώπα , αναζητώ μια συζήτηση μαζί τους αλλά πάνω κάτω νιώθω ότι έχω κάποιον συναισθηματικό έλεγχο.
1
 
 
 
 
σχόλια
Μήπως αισθάνεσαι ενοχές για το λόγο ότι δεν βρισκόσαστε συχνότερα;η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις ειδικά αν ζεις μακρυά από την οικογένεια σου και τους φιλους σου , μερικές φορές δημιουργεί εκ των πραγμάτων ‘’μια απομάκρυνση’’μέχρι έναν βαθμό.Ακομη και αν μιλάτε στο τηλ.οταν ζεις μακρυά χάνει ο ένας στιγμές από τη ζωή του άλλου , και όλο αυτό δημιουργεί κάποια ανάμεικτα συναισθήματα θλίψης από τη μια αλλά και άγχους από την άλλη , ώστε να αναπληρώσετε τον χαμένο χρόνο.
Scroll to top icon