ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.3.2019 | 01:12

Απιστία

Καλησπερα,ας ξεκινησω απο την αρχη. Ειμαι 20 ετων και εχω μια σχεση απο τα 15 μου,1ος χρονος τελειος. 2ος χρονος μετριος με χωρισμο ολοκληρο καλοκαιρι. 3ος χρονος απιστια απο εμενα(ενα φιλι με αλλον)το συνχωρεσε αλλα ξανα χωρισμος καλοκαιρι. 4ος χρονος χανω τον μικρο μου αδερφο(1 χρονο πριν)και μαζι του χανω και την γη κατω απο τα ποδια μου,η σχεση μου ξανα γυρναει.Εγω στον κοσμο μου να μην με νοιαζει τιποτα και εχω γνωρισει καποιον αλλον και εχουμε καθημερινη εποικοινωνια αλλα δεν μενουμε στην ιδια πολη(μιλουσαμε ιντερνετιακα)βρεθηκαμε με το αλλο παλικαρι 5-6 φορες και τις 2 φορες ειχαμε φιληθει,2η απιστια λοιπον απο μεριας μου...Η σχεση μου μετα τον χαμο του αδερφου μου κρατησε 6 μηνες και μετα με χωρισε,ειπε δεν αντεχε αλλο το ποσο ειχα πεσει και οτι δεν μπορουσε να με βοηθησει να σηκωθω,το καταφερα ομως μονη μου,η τουλαχιστον ετσι νομιζω... Στο μεταξυ εγω με το αλλο παλικαρι μια μιλαμε φιλικα μια ερωτικα,νομιζα ενιωθα πραγματα για αυτον αλλα εκανα λαθος,φτανουμε λοιπον περιπου 5 μηνες πριν που τα ξαναβρηκα με την σχεση μου και ημαστε πιο τελεια απο ποτε,μου ειπε πως μετα απο τοσα χρονια πρωτη φορα νιωθει πως με αγαπαει τοσο,του εξομολογηθηκα οτι εκανα κατι με εκεινο το παλικαρι(τον ηξερε μεσω εμενα γιατι μιλουσα και μπροστα του) δεν νευριασε που εκανα κατι αλλα επειδη συνεχισα να μιλαω μαζι του αφου τα ξαναβρηκαμε,και φτανουμε λοιπον στο σημερα με εμενα να καιγομαι απο τυψεις για τις τοτε απιστιες μου,οχι μονο για αυτες αλλα επειδη συνεχισα να μιλαω μαζι του ακομα και αν ειχα σχεση..Απο την μια νομιζω οτι απλα φοβαμαι μην το μαθει με καποιον τροπο,απο την αλλη δικαιολογω τον εαυτο μου για ολα αυτα που περασα,αλλα με τρωει αφανταστα!καθε φορα που ειμαστε μαζι τρωγομαι να του το πω,νιωθω να πεθαινω απο τυψεις,με το παλικαρι φυσικα εχουμε κοψει καθε επαφη και δεν υπαρχει περιπτωση να ξανα κανω κατι τετοιο,δεν θελω να του το πω, 2η απιστια και οχι σαν την πρωτη δεν θα το αντεξει και θα χωρισουμε,ξερω δεν μπορουμε να παλεψουμε ξανα αλλη μια απιστια αλλα ειναι τοσο καλος και γλυκος και δοτικος που νιωθω τρελες τυψεις απεναντι του!Τι λετε λοιπον ... ?
1
 
 
 
 
σχόλια
Γλυκιά μου από αυτά που λες η σχέση σας έχει κάνει τον κύκλο της ξανά και ξανά. Δεν έχετε να δώσετε και να πάρετε άλλα πράγματα. Σας κρατάει η ανάγκη, η συνήθεια. Άσε αυτή τη σχέση πίσω σου, και κοίτα μπροστά. Υπάρχουν τόσα πολλά όμορφα πράγματα που μπορείς να ζήσεις, να απολαύσεις!
Scroll to top icon