ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.3.2019 | 15:01

Είναι αυτή νορμάλ συμπεριφορά;

Παιδιά γνώρισα κάποιον που με φλέρταρε ανοιχτά από την πρώτη στιγμή, ένιωσα κάποια έλξη για αυτόν ( χωρίς βέβαια να τρελαίνομαι - χώρισα σχετικά πρόσφατα και νιώθω κάπως για αυτό), βγήκαμε 3-4 φορές και σε κοινή παρέα αλλά από τον τρόπο που μιλήσαμε συνειδητοποίησα ότι δεν ταιριάζουμε και δν είναι αμοιβαίο αυτό που νιώθει αυτός από την πλευρά μου.. Μόλις του το είπα ( ενώ ήδη είχα απομακρυνθεί) άρχισε να φωνάζει και να λέει ότι δεν έπρεπε καν να βγω μαζί του.. δηλαδή ρε παιδιά αν δεν πεις ότι ο άλλος είναι ο άντρας της ζωής σου από την πρώτη στιγμή δεν πρέπει καν να βγεις μαζί του..; με ενδιαφέρει να ακούσω τις απόψεις σας. Και συν τοις αλλοις μου είχε κάνει ένα μικρό δωράκι όσο βγαίναμε και μου το ζήτησε πίσω.. πείτε απόψεις..
1
 
 
 
 
σχόλια
Δηλαδη βγήκατε καποιες φορες, ουτε καν οι δυο σας αλλα σε παρεα (το τονίζω αυτο!), του ειπες οτι τελικα δεν ενδιαφέρεσαι κ θύμωσε κ ζητησε κ το δωρο πισω ο μπεμπης! Τι γνώμες ζητάς ακριβως?
Scroll to top icon