ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.3.2019 | 00:33

ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ

Ήμασταν στην ίδια παρέα, με φλέρταρε, με προσέγγισε, βγήκαμε 2-3 φορές, έγινε κάτι και διαπίστωσα ότι δεν ταιριάζαμε οποτε ευγενικα του ξεκαθάρισα ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί κάτι μεταξύ μας. Δυο φορές που έτυχε να είμαστε στην ίδια παρέα, έχει μούτρα μέχρι το πάτωμα, δε μιλάει, είναι σα μεγάλη Παρασκευή ενώ εγώ ήμουν μαζί του απλά ειλικρινής! Δηλαδή έπρεπε να τον κοροϊδευω..; Πραγματικά δηλαδή απορώ με τόση ανώριμη αντιμετώπιση ... ( είμαι 26 και αυτός 33) «Δυσκολεύτηκα» να βρω αυτήν την παρεα και δε θέλω να την αφήσω αλλά αλήθεια πώς να το αντιμετωπίσω αυτό; Μου χαλάει τη διαθεση ενώ αλήθεια το μόνο που ήθελα ήταν να μην τον κοροϊδευω.. μάλλον δεν έπρεπε καν να βγω μαζί του.. αλλά πού να φανταστώ τόση ανωριμότητα.
1
 
 
 
 
σχόλια
Εσύ έκανες αυτό που ένιωθες, του είπες ευγενικά και όμορφα ότι δε θες να συνεχίσετε να βγαίνετε. Τώρα το πώς θα το πάρει ο άλλος και το πώς θα αντιδράσει, δεν είναι κάτι που περνάει από το χέρι μας κι ούτε μας αφορά από τη στιγμή που δεν φέρεται άσχημα απέναντι μας. Ας συμπεριφέρεται όπως νιώθει. Από κει και πέρα μετράει εσύ αν είσαι εντάξει με αυτό ή όχι, για να δεις αν μπορείς να συνεχίσεις να βρίσκεσαι με αυτή την παρέα.
Scroll to top icon