ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.3.2019 | 13:40

Τον ερωτεύομαι

Βτον ξερω δυο μηνες μ βγαίνουμε ενάμιση μηνα, Δεν έχουμε πει ότι θα τα χουμε.. ξεκίνησε για πλάκα κ βρισκόμαστε οποτε βολεύει το πρόγραμμα μας. Δε ξερω αν ειναι το ίδιο για εκείνον αλλα εγω κολλάω και τον θελω ολο κ πιο Πολύ.. :( Θα φάω τα μούτρα μου!
6
 
 
 
 
σχόλια
Ξεκίνησε για πλάκα..- Να σου πω ρε Μαρακι. Δε ρίχνουμε ένα σεξακι έτσι για το χαβαλε μιας και δεν έχουμε και οι δύο τπτ να κάνουμε αυτή τη Κυριακή?- Έλα ρε Σωτο, μες στο μυαλό σου ήσουν. Σε κάνα μισάωρο είμαι σπίτι σου. Να φέρω τπτ εκλερακια για μετά?- Πωπω, είσαι το κάτι άλλο ρε συ.- Οκ, στις εφτά σπίτι σου. ΤσάοΚαι εναμησι μήνα μετα, αυτή η εξ.
Ξεκίνησε να κάνει σεξΓια πλάκα με τον Σωτο Μα μάλλον ερωτευτηκεΤην πάτησε γμτ... Μαλλον θα φταίνε τα εκλερΠου κόλλησε η δόλια Αν το ξερε θα του 'παιρνεΝηστισιμα φασόλια.Κοιτάει την ατζέντα τηςΓια θέμα που την καιειΑργία ψάχνει ή Κυριακή Σημειωση: fuck day.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon