ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.3.2019 | 12:51

Περιστασιακή σχέση

Γνωριζόμαστε σχεδόν 1 χρόνο. Έχουμε περιστασιακές σχέσεις. Πολυάσχολοι άνθρωποι και οι δυο. Πριν κανα 2 μηνο, μου ζήτησε να πηγαινω σπίτι του όποτε θέλω και να κοιμόμαστε μαζί το βράδυ. Όμως πέρα από σπάνιες περιπτώσεις, δεν βγαίνουμε ποτέ έξω μαζί. Δεν μου το ζητάει ποτέ! Πριν καιρό, μου είχε ζητήσει να γνωρίσω τους φίλους του, αλλά αρνήθηκα γιατί ήξερα ότι δεν έχουμε σχέση. Όταν όμως εγώ αποφάσισα ότι θέλω να τον βλέπω περισσότερο, μου είπε ότι μπορούμε να περνάμε χρόνο μαζί το βράδυ. Ωστόσο, στις εξόδους του ποτέ δεν μου ζήτησε να πάω. Με θέλει μόνο για σεξ; Με θέλει για να καλύπτω τη μοναξιά του; Κάθε άποψη είναι ευπρόσδεκτη.
5
 
 
 
 
σχόλια
Μόνο ο ίδιος μπορεί να σου απαντήσει.Αν αποφεύγει τις ερωτήσεις σου, πολύ πιθανόν σκέφτεται αυτά που υποψιάζεσαι και πράττεις αναλόγως. Αν όχι, σημαίνει ότι κάνετε, επιτέλους, μια πολύ ενήλικη συζήτηση για την εξέλιξη της σχέσης σας.Ρε, μην φοβάστε να ρωτάτε εκείνον που πρέπει, αυτά που πρέπει! Καταλήγετε να έχετε πλασματικές σχέσεις, από δειλία και μόνο.
Μήπως είναι αυτό το για μες το σπίτι καλή είναι ?Δεν θέλω να σε στεναχωρίσω αλλά πιθανόν να μην θέλει για χψ λόγους να σε παρουσιάσει στον περίγυρό του .Μήπως καλύτερα να μην έχανες τον χρόνο σου μαζί του και να έβρισκες έναν άνθρωπο που να σε αποδέχεται γενικώς στη ζωή του και όχι μόνο στο κρεβάτι ?
Scroll to top icon