ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.3.2019 | 14:53

Φωτογραφία της πρωην

Είμαι με ένα παιδί εδώ κάτι μήνες και ενώ του είχα πει να σβήσει την φωτογραφία της πρώην επειδή με ενοχλεί που την έχει ακόμα και νιώθω αβολα και αυτός απλώς την έβγαλε από τις επιλεγμένες χωρίς να την σβήσει... Πως να αντιδρασω μετά από αυτό;
4
 
 
 
 
σχόλια
Ρε, τι μαλακιες λέτε στο κορίτσι? Ο μάγκας είναι κολλημένος ακόμη με την πρώην! Κ εσύ ρε κοπέλα μου, τι κάθεσαι? Δε βλέπεις από την πράξη του, το κόλλημα με το νινί της πρώην?? Λυπάμαι, αλλά ΔΕΝ είναι έτοιμος να προχωρήσει με νέα σύντροφο! Κατάρα που την έχετε οι σχολιαστές να βγάλετε την αγαμία κ τη χολή σας!
Αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό. Εσένα πχ σε ενοχλεί γιατί νιώθεις ότι δεν μπορεί να αποκοπεί από το παρελθόν του, και γεμίζεις ανασφαλειες. Για άλλον μπορεί να είναι ενταξει. Και εγώ πιστεύω ότι από τη στιγμή που κάποιος προχωρά στη ζωή του, δεν υπάρχει λόγος να έχει φωτογραφίες από καποιον/α πρώην. Άλλωστε το παρελθόν ανήκει στο παρελθόν. Αν σε ενοχλεί τόσο πολύ και δεν μπορείς να το διαχειριστείς, εξήγησε του το και πράξε όπως νομίζεις.
Θα διαφωνήσω εδώ. Και το σχολείο ανήκει στο παρελθόν και ο στρατός και το πανεπιστημιο και παλιοι φίλοι και άκυροι συγγενεις, αλλα δεν σβηνουμε τις φωτογραφιες. Εξ. μην νιώθεις άσχημα χωρίς λόγο. Δεν σημαινει πως την θελει ακομα επειδή έχει φωτογραφίες μαζι της. Σημαίνει ότι απλά είναι άνθρωπος που θέλει να κραταει τις αναμνησεις του.
Ειναι περίεργο θεμα αλλα δεν πρεπει να τον κρινεις μονο απ αυτο. Αν γενικοτερα ειναι ενταξει σε οτι αφορα αυτο το θεμα νομιζω πως δεν παιζει ρολο. Ισως απλα θέλει να θυμάται αυτο το άτομο.
Scroll to top icon