ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.3.2019 | 14:14

Έτσι είναι;

Όταν είναι ένα ζευγάρι μαζί μένει στην ίδια πόλη αλλά ο καθένας στο σπίτι του, σημαίνει ότι ο καθένας κάνει ό,τι θέλει χωρίς να έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο; Μια γνωστή έλεγε ότι όταν είναι ο καθένας στο σπίτι του και συνηθίζει να ειδοποιεί ο ένας τον άλλον πριν τον επισκεφτεί, το κάνει για να μη δημιουργηθούν δυσάρεστες καταστάσεις. Ότι δηλαδή είναι αυτονόητο πως ο καθένας έχει τις περιπέτειές του και ας μην έχει ειπωθεί. Αλλιώς λέει δεν θα τηλεφωνούσαν προηγουμένως αλλά θα χτυπούσαν το κουδούνι απροειδοποίητα στο σπίτι του άλλου. Αυτό γίνεται από διακριτικότητα για να μην έρθει ο άλλος σε δύσκολη θέση. Ισχύει κάτι τέτοιο; Μπορεί να είναι ένα ζευγάρι σε ελεύθερη σχέση χωρίς να έχει προηγηθεί σχετική συμφωνία; Αυτή λέει έτσι είναι και ότι έχει γνωρίσει και άλλους άντρες οι οποίοι την επισκέπτονται στο σπίτι και αλίμονο αν ερχόταν απροειδοποίητα ο σύντροφός της να την επισκεφτεί. Την ρώτησα πως είναι σίγουρη ότι εννοούνε το ίδιο, μπορεί ο σύντροφός της απλά να συνηθίζει να της τηλεφωνεί πριν έρθει χωρίς να σκέφτεται ότι αυτή μπορεί να έχει επίσκεψη από άντρα. Εκείνη επιμένει και λέει ότι αυτό γίνεται μόνο όταν αποδέχεται κανείς πως ο άλλος είναι ελεύθερος να έχει επαφές και με άλλα άτομα. Αν είναι έτσι γιατί δεν του το λέει ανοιχτά; Δεν καταλαβαίνω τίποτε, εγώ πιστεύω ο σύντροφός της είναι βαθιά νυχτωμένος και απλά θεωρεί ότι δεν είναι σωστό να πηγαίνει στο σπίτι της χωρίς να τον περιμένει. Πως μπορεί να είναι σίγουρη γι' αυτό που λέει; Είναι και οι δυο 50+ και 6 χρόνια μαζί.
2
 
 
 
 
σχόλια
Εγω πρωτη φορα το ακουω αυτο που λεει η φιλη σου. Νομιζω γενικα τηλεφωνουμε πριν παμε στο σπιτι κπ. Ακομα κ στου συντρόφου μας αν θέλουμε να είμαστε σωστοι κ οχι για να μην ενοχλήσουμε αυτον κ την "φιλη" του. Τι να πω, να γίναμε τοσο ευρωπαιοι οσο η φιλη σου και να μην το εχω καταλαβει?!
Όχι, αυτή είναι η γνώμη της φίλης σου η οποία μάλλον έχει σχηματιστει από κάποια προσωπική δυσάρεστη εμπειρία. Δεν είναι σε καμία περίπτωση ο κανόνας.
Scroll to top icon