ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.3.2019 | 20:09

...

Μέτα από έξι μήνες ψυχοθεραπείας σε συνδυασμό με φαρμακευτική αγωγή μπορώ να πω ότι είμαι αισθητά καλύτερα. Θέλω να αρχίσω να πράγματα για μένα γιατί νιώθω ότι άφησα 1 χρόνο να περάσει έτσι. Ξέρω ότι είμαι μικρή και έχω όλον το χρόνο μπροστά μου για να κάνω ότι θέλω άπλα θα ήθελα να βρω ξανά τους ρυθμούς μου. Αρχικά θέλω να βρω φίλους γιατί βλέπω παρέες γύρω μου και ζηλεύω λιγάκι. Πίστευα ότι είναι καλύτερα να μένω σπίτι άλλα μάλλον έκανα λάθος καθώς όταν βγαίνω συνήθως ξεχνιέμαι. Επίσης θέλω να δώσω πανελλήνιες καθώς φέτος δεν ένιωθα σε θέση να το κάνω. Η αλήθεια είναι ότι για αυτό νιώθω κάπως άσχημα καθώς τα πήγαινα πολύ καλά όποτε ίσως έπρεπε να επιμείνω περισσότερο. Άλλα δεν με ένοιαζε τόσο έτσι κι αλλιώς. Τελος θέλω να αρχίσω να προσέχω τον εαυτό μου περισσότερο και να τρώω σαν άνθρωπος.
1
 
 
 
 
σχόλια
Μην αγχώνεσαι! Είσαι μικρή όπως το λες και έχεις όλον τον χρόνο μπροστά σου και να δώσεις, και να σπουδάσεις, και να ξανασπουδασεις και ότι θες τέλος πάντων! Προσπάθησε να το αφήσεις πίσω όσο μπορείς και να κάνεις μια καινούρια αρχή :)
Scroll to top icon