ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.3.2019 | 10:03

Έπραξα σωστά?

Πείτε μου αν έκανα σωστά που το είπα ίσως και να μην εκανα..λοιπον εγώ με τον σύντροφό μου μένουμε μαζί κοντά δύο χρόνια σπίτι του μαζί με την αδερφή του και το παιδάκι της Διότι ο σύντροφος μου είναι η στήριξη της οίκογενειας προς το παρών Και όπως καταλαβαίνετε πάμε παντού μαζί...ποτε δεν είπα τπτ το ιδιαίτερο στον σύντροφο μου ούτε γιατί είναι μαζί μας συνέχεια ούτε ότι κάνουν φασαρία συνέχεια και μας ξυπνάνε από της 6 το πρωί... Ευτυχώς βέβαια ο σύντροφος μου τους βάζει στην θεση τους χωρίς να του το πω εγώ.. Έτσι και αλλιώς και ο ίδιος ενοχλείτε από την φασαρία κάθε μέρα.. Εγώ σαν άνθρωπος δεν έχω προσβάλλει ποτέ την κοπέλα ίσα ίσα που μου ζητάει καμιά φορά συμβουλές και της λέω την δικαιολογώ όταν λέει βλακείες στον αδερφό της..ας πουμε του λέω ενταξει μωρέ έχει και ένα παιδί υποχρεώσεις μην δίνεις σημασία αν σου πει κάτι. Βέβαια θα πω και το σωστό και το δίκαιο βλέπω τον σύντροφό μου να τρέχει για όλα και εκείνη να είναι αχάριστη.. Αλλά και πάλι δεν λέω πολλά γιατί οι νύφες παρεξηγούνται πιο εύκολα.. Πολλές φορές όταν ο σύντροφος μου έχει τσακωθεί με την μαμά του η με εκείνη προσπαθώ να τους τα βρω.. Του λέω πάρε τηλ την μάνα σου να τα βρείτε.και έν τέλει σήμερα το πρωί κάνανε πάλι φασαρία και τους φωνάζει ο σύντροφος μου και τους λέει σταμάτηστε ..μετα μας έπερνε πρωί πρωί η μήτερα του τηλ για να δει γιατί δεν σηκώνει η αδερφή του το κινητό.. Κάτσε κυρία μου εμείς κοιμόμαστε που να ξέρουμε.. Και έν τέλει επειδή νευρίασε ο δικός μου και τους κατσαδιασε χωρίς να του πω εγώ τπτ.. Ακούω που μιλάει η άλλη στο τηλ με την μάνα της και της λέει στο έχω πει εγώ αυτή του τα λέει και κάνει έτσι αυτός..ξερεις εσύ τι μπορεί να του λέει μέσα... Άκου ρε και το ακούω και την χεζω κανονικά αλλά επειδή ήμουν νευριασμένη πήγα και του το είπα του δικού μου και έγινε χαμός και άρχισε και μου έλεγε αυτή γιατί το είπες και γιατί το είπες και της λέω δεν φτάνει που με κατηγορείς μιλάς κιόλας... Τέλος πάντως ίσως να μην έπρεπε να του το πω αλλά εχω ακούσει παρόμοια να λέει για μένα ανέκαθεν και δεν έχω πει τπτ αυτά... Έπραξα σωστά?
4
 
 
 
 
σχόλια
Γιατι αναρωτιέσαι αν επραξες σωστα? Την αλήθεια δεν ειπες? Τι επρεπε να κανεις? Ν ακους να σε κουτσομπολευει η αλλη κ να σιωπησεις? Τον εαυτο σου υπερασπιστηκες στο κατω κατω. Αλλο ανέχομαι κ αλλο το βουλωνω κ κανω το κορόιδο. Τον εαυτο μας πρεπει να τον υπερασπιζόμαστε οταν αδικουμαστε κ τελος.
Είναι θέμα αυτοσεβασμού να υπερασπίζεται κανεις τον εαυτό του. Όποτε καλά έκανες. Επίσης δεν έγινε και τίποτα που το είπες στον σύντροφο σου αφού είναι ο σύντροφος σου!Εμενα βέβαια μου προκαλεί ασφυξία η σκέψη συνύπαρξης του ζευγαριού με άλλους. Καταλαβαίνω πως υπάρχει λόγος και ίσως για προσωρινά να βοηθήσετε, γενικά όμως δεν μπορεί να είναι μόνιμο αυτό.
Ήταν φυσιολογική η αντίδραση σου, αλλά εγώ δεν θα σταθώ εκεί. Έχετε λάθος όλοι σας.. Ο σύντροφος σου, όσο ψυχούλα κι αν είναι κι όση στηρίξη κι αν ήθελε να προσφέρει, έπρεπε να ξέρει ότι θα συμβεί όλο αυτό. Προφανώς τα παιδιά κάνουν φασαρία, αν και δεν ξέρω την ηλικία του παιδιού (και ως εκ τούτου αν είναι διαχείρισιμη η φασαρία που κανει) , αλλά η αλήθεια είναι πως θέλουν τον χώρο τους. Η αδερφή, δε, είναι ο ορισμός του "Ουδείς αχαριστοτερος του ευεργετηθεντος".Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να έχεις ανάγκη, να φιλοξενεισαι έστω κι από τον αδερφό, και αντί να είσαι τζιτζι σε όλα, να αντιδράς κι από πάνω. Και μάλιστα να σχολιάζεις την νύφη στη μάνα μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Επίσης, ούτε εσύ έπρεπε να δεχτείς να μένετε όλοι μαζί.. Γιατί φαντάζομαι αυτό τραβάει ένα εύλογο χρονικό διάστημα..Φιλοξενια μέχρι ενός σημείου. Το χειρότερο σ' αυτές τις περιπτώσεις, δεν είναι ότι αν αρνηθεις θα φανείς κακιά νύφη, αλλά το αντίθετο. Πας να κάνεις καλό και στο τέλος δεν στο αναγνωρίζει και κανείς.. Έπρεπε να τα περιμένετε αυτά πάντως...Η αδερφή να βρει άλλον τρόπο να υποστηρίξει την οικογένεια της χωρίς να γίνεται βάρος στον αδερφό και χωρίς να βάζει φυτιλιες στη σχέση σας.. Επίσης, δεν καταλαβαίνω γιατί ο σύντροφος σου, επειδή είναι άντρας εχει αναλάβει όλα τα βάρη. Είναι άρρωστη η αδερφή σου, η μάνα τους; Αν ναι, δεκτό.. Να βοηθήσει..Αν όχι, δεν μπορώ να καταλάβω τι σόι υποχρεώσεις έχουν φορτώσει στον άνθρωπο, αλήθεια.. Ολα έχουν ένα όριο.
Επίσης, με βάση αυτά που έγραψες κρίνω ότι η αδερφή έχει βρει καλά και σας κάνει και κουμάντο από πάνω.. Αν είχε ανάγκη, δεν θα είχε στόμα να μιλήσει.Ίσως την λυπάστε περισσότερο απ όσο θα πρεπε. Κι ίσως δεν χρειάζεται να πιεστεί για να επιβιώσει επειδή τα βρίσκει έτοιμα.. Από εσάς.
Scroll to top icon