ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.4.2019 | 02:19

!!!

Μια φίλη έχει μίνι μάρκετ και ανακάλυψε ότι ένας καινούργιος πελάτης είναι ελεύθερος 47 χρονών! Η ίδια είναι παντρεμένη και μου είπε το νέο! Πηγαίνει τον τελευταίο καιρό γιατί μετακόμισε πρόσφατα και η φίλη δεν φανταζόταν ότι είναι ελεύθερος! Είναι ψηλός πάνω από ένα 1.80 και γοητευτικός πάντα κεφάτος και πολύ κοινωνικός, πάντα με ένα αστείο κάνει τον κόσμο να γελάει! Πάντα αναρωτιόμουν που είναι οι ελεύθεροι άντρες σαν κι αυτόν και νάτος! Είναι μαθηματικός και χώρισε με τη γυναίκα του γι' αυτό μετακόμισε! Έχει έναν γιο σπουδάζει πρέπει οπωσδήποτε να γνωριστεί με την κολλητή μου επιτέλους της βρήκαμε άντρα! Κι αυτή έχει έναν γιο σπουδάζει και είναι χωρισμένη 9 χρόνια ψάχνει να βρει σύντροφο! Δεν έχει γνωρίσει κάποιον με χαρούμενη διάθεση και η ίδια είναι πολύ ευχάριστος άνθρωπος! Η φίλη με το μίνι μάρκετ έμαθε ότι είναι μόνος του και τον ρώτησε για σιγουριά, του το έφερε απέξω κι αυτός της είπε ότι είναι μόνος του αλλά όλα θα γίνουν δεν βιάζεται! Εμείς βιαζόμαστε όμως, αύριο θα στείλω την κολλητή μου στο μίνι μάρκετ χαίρομαι της βρήκα άντρα! Ευχηθείτε της να πάνε όλα καλά μπορεί αύριο να βγούνε ραντεβού, αν της αρέσει δεν μασάει τα λόγια της θα του το ζητήσει η ίδια αν δεν το κάνει αυτός! Η φίλη μου τα έγραψε όλα σε μήνυμα πριν ξαπλώσει,θυμήθηκε την κολλητή μου την ξέρει και της έχει συμπάθεια! Όλοι την συμπαθούν είναι ψυχάρα ο μαθηματικός θα την συμπαθήσει κι αυτός σίγουρα! Επιτέλους τέτοια γυναίκα και είναι μόνη της, γνωρίζει πάρα πολύ κόσμο αλλά δεν υπάρχουν ελεύθεροι άντρες στις ηλικίες που την ενδιαφέρουν εκτός από απελπισμένους! Αυτός είναι ότι πρέπει για την κολλητή μου θα περιμένω πως και πως αύριο να μου πει τι έγινε! Σίγουρα θα πάει μπορεί να καθίσει και στο ταμείο χα χα χα χα χα έχει πολύ πλάκα αν της αρέσει είναι ικανή να του το πει ότι γι' αυτόν πήγε δεν θα παριστάνει ότι είναι σύμπτωση! Είναι και αυτός όμως περίπτωση, σκάω που δεν μπορώ να είμαι εκεί στην πρώτη συνάντηση. Θα την βάλω να μου τα πει χαρτί και καλαμάρι!
9
 
 
 
 
σχόλια
Η καημένη η εξ χαίρεται για τη φιλη της που θα γνωρίσει καποιον αντρα στην ηλικια της, με οποιαδήποτε έκβαση κ να χει (σαφώς μπορει να μη γινει κατι μεταξυ τους,φανταζομαι το ξερει αυτο) και πέσατε οι περισσοτεροι να τη φατε. Γιατι ρε παιδιά? Δεν καταλαβαινω.
"της είπε ότι είναι μόνος του αλλά όλα θα γίνουν δεν βιάζεται! Εμείς βιαζόμαστε όμως, αύριο θα στείλω την κολλητή μου στο μίνι μάρκετ χαίρομαι της βρήκα άντρα!" Γιατι ο τυπος δεν εχει ιδεα και αυτη χαιρεται μονη της οτι η φιλη της βρηκε αντρα. απο που και ως που?
Ενταξει, ενθουσιάστηκε υπερ του δέοντος η εξ, δε λεω. Ουτε θα τον αναγκάσουν να τα φτιάξει με τη φιλη της, ουτε θα τον δέσουν στο μπουντρούμι αν δεν τη θελει ομως.
Να σου τα πει χαρτί και καλαμάρι και μετά (μην ξεχάσεις) να μας τα πεις κι εμάς, γιατί μας νοιάζει και μας ενδιαφέρει ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ να ακούμε πληροφορίες για ΆΣΧΕΤΟΥΣ από τριτοτέταρτο (3ο-4ο) χέρι.
Πήγαινε κι εσύ να δεις πώς θα εξελιχθεί, αφού θα είναι μπροστά η φίλη που έχει το μαγαζί γιατί να χάσεις εσύ? Κουβάλα μαζί και το police report που έφτιαξες, για να καταλάβει οτι έχετε σοβαρό σακοπό και δε θα χάσει το χρόνο του μαζί σας.
Εσυ τους παντρεψες κιολας...τον ανθρωπο τον ρωτησατε? μπορει να μη του αρεσει...πως λες οτι της βρηκες αντρα και χαιρεσαι κιολας? τι ρεσιταλ παρανοιας ειναι αυτο νυχτιατικα...
Scroll to top icon